Hoofd bedrijfsvoering Onderwijs

School

Eerste Christelijk Lyceum

Ingangsdatum

01-08-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,8 FTE

Functie omschrijving

Het Eerste Christelijk Lyceum is een school in Haarlem voor gymnasium, atheneum en havo. Wij hebben momenteel circa 1375 leerlingen en ruim 130 medewerkers. Op school heerst een open en informeel klimaat waarbij respect en aandacht voor elkaar en de omgeving het uitgangspunt is, met ruimte voor verschillen. Het ECL is een kunst-cultuurschool en kent een sterke beta-profilering. Het ECL maakt onderdeel uit van Stichting IRIS.


De functie:
Het ECL zoekt met ingang van schooljaar 2023-2024 een Hoofd Bedrijfsvoering voor 0,8 fte. De nieuw te benoemen collega is verantwoordelijk voor de ondersteunende diensten in de school. Hij of zij is de direct leidinggevende van een groot deel van het onderwijs ondersteunend personeel (OOP) en werkt nauw samen met de schoolleiding. Daarnaast maakt het Hoofd Bedrijfsvoering ook onderdeel uit van het IRIS bovenschools bedrijfsvoering netwerk. Het Hoofd Bedrijfsvoering voert wekelijks overleg met rector/conrector op de eigen school.
 
Een belangrijk taakgebied is de financiële en facilitaire bedrijfsvoering. Het Hoofd Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de totstandkoming van de begroting en financieel beheer. De financiële administratie biedt daarbij ondersteuning. Hierbij maak je steeds een integrale afweging van belangen waarbij in nauwe samenwerking met HR wordt gewerkt.
 
Een andere belangrijke verantwoordelijkheid is het beheer en onderhoud van de twee ECL-schoolgebouwen. Beide gebouwen zijn gemeentelijke monumenten.
 
Ook de portefeuille veiligheid in brede zin maakt deel uit van het takenpakket alsmede de AVG en de ARBO.
 
 

Wat wij vragen

Wij zoeken een energiek, gedreven en optimistisch persoon, bij voorkeur met een financiële of bedrijfskundige achtergrond. Een collega met communicatieve en leidinggevende kwaliteiten, die kennis heeft van facilitaire zaken, werkprocessen kan optimaliseren, financieel uitstekend onderlegd is en ervaring heeft met renovatie- en subsidietrajecten.
Je bent goed in staat om te gaan met tegengestelde belangen, je bent realistisch en je durft beslissingen te nemen die je actief uitdraagt.
Daarnaast ben je een manager met een menselijke maat. Je creëert een sfeer van eenheid door mensen te verbinden aan een gemeenschappelijk belang. Je bent duidelijk in wat je van anderen verwacht en spreekt ze aan op hun verantwoordelijkheden, met respect voor hun autonomie.  Jij bent in staat op uiteenlopende niveaus te communiceren ; organisatiesensitief en onderhoudt contact met externe leveranciers.
 

Wat wij bieden

De baanomvang bedraagt vooralsnog 0,8 fte. De maximumbezoldiging vindt plaats conform de CAO-VO in schaal S12. De CAO-VO kent, naast vakantietoeslag en eindejaarsuitkering, een ruime vakantieregeling. Het ECL hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers; er zijn dan ook voldoende mogelijkheden tot na- en bijscholing. Bij benoeming volgt een proeftijd van een jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt daarna een vaste benoeming.
 

Meer weten

Neem voor meer informatie contact op met: m.vanderflier@ecl.nl
Uiterste reactiedatum is 13 april.
Solliciteren naar deze functie kan bij voorkeur via de vacature op meesterbaan of via een mail aan HR@ecl.nl ter attentie van M. van der Flier; Rector.
 

 

Contact

Mevr. S. Buma

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.