Docent Geschiedenis 2e graad

School

De School van De Toekomst

Ingangsdatum

17-04-2023

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,2-0,4

Salaris

LB/LC/LD (Conform CAO VO)

Functie omschrijving

We zoeken een docent die flexibel is. Een docent die goed kan omgaan met steeds veranderende situaties en oplossingsgericht kan denken en werken. We zoeken een docent die leerling gericht is en snel kan schakelen tussen lesgeven aan verschillende niveaus. We zoeken een docent die resultaatgericht kan werken binnen een topsport omgeving en hulp durft te vragen en geven binnen het team. We zoeken een docent die wil leren en wil investeren in de ontwikkeling van onderwijs.
Kan jij bijdragen aan een fijn en rustig leer- en leefklimaat binnen de school en het lokaal? dan willen wij graag met jou in contact komen!

De functie is voor 0,2 FTE tot de mei vakantie 2023 en 0,4 voor de rest van het schooljaar 22/23.

Over de School van De Toekomst 
De School van De Toekomst is een kleine school op het sportpark De Toekomst
We staan voor vernieuwend leerling- en resultaatgericht topsport onderwijs.
 
Bij ons vind je: De School van De Toekomst valt onder eindverantwoordelijkheid van het bestuur van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso (SOVOP). Progresso kiest voor: liefde als leidend principe, orde als basis en vooruitgang als doel. 

 

Wat wij vragen

Wij komen graag met iemand in contact komen die vol gaat voor de leerling en het vak. Iemand die zich snel thuis kan voelen in een nieuwe werkomgeving en kan werken binnen een klein team. Iemand die onze topsport leerlingen, kan motiveren voor zijn of haar vak.
 

Wat wij bieden

De inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en ervaring.

Meer weten

Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie stuur dan je sollicitatie ter attentie van het De School van De Toekomst.

Motiveer in maximaal 30 zinnen waarom jij nu deze stap maakt om bij ons te solliciteren. Maak middels je cv kenbaar waarom je geschikt bent.
Na de briefselectie nodigen wij enkele kandidaten uit voor een eerste gesprek. 


Daarnaast is het verkrijgen van twee positieve referenties een voorwaarde om tot een definitieve aanstelling te kunnen overgaan.

Contact

Dhr. Stooker

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.