Docent Nederlands - 2de graads - 0,6-0,8fte

Ingangsdatum

1 augustus 2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,6-0.8 FTE

Salaris

conform cao-vo

Functieomschrijving

Dalí College
Met aandacht
“Dalí staat voor kleurrijk, creatief en grensverleggend, en voor de eigenschappen die passen bij ons DNA: daadkracht, aandacht, leerlinggericht en innovatief. Wij geloven in persoonlijke aandacht. We weten van aanpakken, willen graag voorop lopen en durven beslissingen te nemen. We blijven onszelf uitdagen, maar zoeken ook constant naar de juiste uitdagingen voor leerlingen.”
Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een verhaal en een visuele uitstraling. Dit zal langzaamaan zichtbaar worden in de komende periode.

Het Dalí College locatie mavo-havo is een school: Wat zijn onze doelen?

Functie-eisen

Aandacht voor elke leerling. Daar is alles bij het Dalí College mavo-havo op ingericht. Van het gebouw tot aan onze manier van lesgeven. Wij stellen de leerling centraal. Ieder kind is immers anders en heeft unieke ambities en talenten. Ons hele onderwijs is erop gericht om elke leerling een uitdagende leersituatie op maat te bieden. We stimuleren en leren de leerlingen eigenaarschap voor hun eigen leren te nemen en helpen ze daarmee een succesvolle weg te vinden voor een leven lang leren.
 
We zoeken iemand met een 2de graads bevoegdheid of in opleiding met een frisse kijk op onderwijs en het vak Nederlands. Iemand die zelfstandig zijn weg kan vinden, maar die ook de ambitie heeft om samen met de vaksectie het onderwijs op een hoog niveau te houden. Je kunt goed functioneren in een team en toont niet alleen initiatief maar weet ook om te gaan met groepswerk.
Je haalt voldoening en plezier uit het werken met jongeren. Bij jou staat het leerproces van de leerling centraal. Je bent een voorstander van gepersonaliseerd leren en in staat om de visie voor jouw vak concreet te maken. Het coachen van de leerling op het onderwijsproces en leerdoelgericht kunnen werken zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Naast het willen vormgeven van deze uitgangspunten ben je vak (-didactisch) goed toegerust en kun je verantwoordelijkheid nemen voor de onderwijsresultaten van je leerlingen.
 

Meer weten

Sollicitatie informatie
Je motivatie en cv kun je tot en met 12 mei (tenzij er eerder voldoende reacties zijn, dan wordt de sluitingsdatum vervroegd) versturen via Meesterbaan, ter attentie van Rob Feenstra, directeur Dalí College.  
  
Voor meer informatie over onze school: www.dalicollege.nl
 

Contact

Mevr. M. Hansen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.