Docent Werktuigbouwkunde (Open Sollicitatie)

Ingangsdatum

01-10-2021

Beschikbaarheid

parttime/fulltime

FTE

0,8

Aantal lesuur

24-32

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Met jouw kennis en kunde weet jij onze studenten werktuigbouw op te leiden tot echte vakmensen. Zij gaan aan de slag als constructiewerkers en tekenaars.  Je geeft zowel theoretische als praktijklessen aan onze niveau 2 t/m 4 mbo studenten (zowel bbl als bol). Je gaat ze leren ontwerpen en tekeningen leren lezen en je geeft les in polytechniek. Daarnaast kunnen de leerlingen de keuze maken in een verdieping in lastechniek, digitale vaardigheden en een verdieping in techniek. 
Naast jouw kennis en ervaring heb je een duidelijk visie hoe je de lessen interessant kunt maken voor studenten. Dit doe je door onder andere de ontwikkelingen in het bedrijfsleven nauwlettend in de gaten te houden en jouw lesmateriaal hier op aan te passen. Tevens ben je BPV (Beroepspraktijkvorming) begeleiding, mentor en studiebegeleider. In nauwe samenwerking met collega’s haal jij het beste uit onze studenten. 

Wat wij vragen

Wie ben jij?
Je bent benieuwd naar de persoon achter de student en zet jezelf in voor hun persoonlijke ontwikkeling. Jij weet onze studenten te boeien met jouw passie voor werktuigbouwkunde. Je 
Dat je vakdidactisch en pedagogisch goed onderlegd bent, is vanzelfsprekend. Van nature ben je nieuwsgierig aangelegd om nieuw onderwijsmateriaal te ontwikkelen die aansluit bij de beroepspraktijk.
Verder:
-Ben je in het bezit van een tweede graad bevoegdheid werktuigbouwkunde of een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Ook als je nog in opleiding bent nodigen wij je van harte uit om te solliciteren;
-Heb je ervaring met het werken in een 3-D tekenprogramma (Inventor of Solid Works);
-Heb je affiniteit met onze doelgroep en je kunt je inleven in hun leefwereld.

Wat wij bieden

Wat bieden wij?
Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Daarnaast bieden wij:

  • Salaris maximaal €4429;
  • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
  • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
  • Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • Goede pensioen opbouw bij ABP;
  • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.
 Loop je liever eerst een keer mee? Onze collega's staan graag klaar om je wegwijs te maken binnen Curio. Neem hiervoor contact op met Hedie Klaassen via recruitment@curio.nl.

Meer weten

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Hedie Klaassen, vakspecialist recruitment.

Contact

Mevr. Hedie Klaassen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren.

Solliciteer   Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.