Docent Mechatronica (Open Sollicitatie)

Ingangsdatum

01-10-2021

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

parttime/fulltime

FTE

0,8

Aantal lesuur

24-32

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met studenten die zich willen ontwikkelen naar het vak van monteur of engineer in de elektrotechniek of de mechatronica. Je gaat samen met de studenten elektrische systemen en mechanische toepassingen opbouwen. Het werk omvat vele verschillende disciplines zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en verschillende computersystemen en –programma’s. Complexe machines en installaties worden digitaal ontworpen waarbij je de studenten helpt dit in verschillende computerprogramma’s te doen. Omdat we vakspecialisten afleveren op de arbeidsmarkt, zijn de opgeleid met de laatste technieken zoals Solid Works. Hier heb je ervaring mee en deze kennis kun je delen met onze studenten.

Wat wij vragen

Wie ben jij?
Jij bent werkzaam in de technische industrie en bent op zoek naar een andere uitdaging en je wilt graag een maatschappelijke bijdrage leveren. Ook omdat jij snapt hoe belangrijk het is om goede vakkrachten op te leiden voor de beroepspraktijk. Je weet hoe je jouw vak kunt overdragen op een wijze die aansluit bij onze studenten.
Je hebt een hbo werk- en denkniveau. Daarnaast is een lesbevoegdheid ideaal. Mocht je geen lesbevoegdheid hebben, geen punt. Je krijgt de mogelijkheid om die via ons te behalen.
Daarnaast:
- Ben je digitaal vaardig (kennis van Office en Teams)
- Heb je ervaring met Solid Works en E-plan
- Kan je goed samenwerken en heb je een pro actieve houding ten aanzien van vernieuwingen in het onderwijs.
- Beschik je over een minimaal een mbo niveau 4 diploma en hbo werk- en denkniveau

Wat wij bieden

Wat bieden wij?
We bieden je een prachtige werkplek waar complete productielijnen worden gebouwd in onze inspirerende school in Bergen op Zoom.
Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Daarnaast bieden wij:

  • Salaris maximaal €4429;
  • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
  • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
  • Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • Goede pensioen opbouw bij ABP;
  • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.
 Loop je liever eerst een keer mee? Onze collega's staan graag klaar om je wegwijs te maken binnen Curio. Neem hiervoor contact op met de vacaturehouder Hedie Klaassen via recruitment@curio.nl.

Meer weten

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Hedie Klaassen, vakspecialist recruitment.

Contact

Mevr. Hedie Klaassen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren.

Solliciteer   Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.