Docent Bouwkunde (Open Sollicitatie)

Ingangsdatum

01-10-2021

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

parttime/fulltime

FTE

0,8

Aantal lesuur

24-32

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Met jouw brede kijk op de bouw weet jij onze studenten op te leiden tot echte vakmensen. Jouw moderne kijk op de bouw, van traditioneel tot prefab bouwen, breng jij over in ons klaslokaal aan studenten van de bouwopleidingen op mbo 4 niveau. Je leert onze studenten bijvoorbeeld hoe zij bouwkundige problemen kunnen oplossen. Van het analyseren en/of maken van een bouwtekening tot aan de daadwerkelijke bouw.
Je geeft les in sterkte leer, architectuur, materiaalkunde, werkvoorbereiding, calculeren en energiezuinigheid. Daarnaast maak je ze wegwijs in Revit, BIM en Autocad. Beroepen die de studenten gaan bekleden zijn bijvoorbeeld bouwtechnisch tekenaar, werkvoorbereider of calculator.
We leiden echte vakmensen op. Je bent daarom nauw verbonden met het bedrijfsleven en vormt hierbij weer nieuwe ideeën om jouw lessen nog interessanter te maken en beter te laten aansluiten op het bedrijfsleven. Dit doe je door bijvoorbeeld excursies en werkcolleges te organiseren op de bouwplaats. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s.
Naast lesgeven zijn studieloopbaanbegeleiding en BPV begeleiding (beroepspraktijk vorming) belangrijke taken. Je bent werkzaam voor onze locatie in Breda en Bergen op Zoom in een inspirerende, praktijkgerichte omgeving waarin onderwijs en het bedrijfsleven samenkomen.

Wat wij vragen

Wie ben jij?
Jij hebt de kennis en vaardigheden van de huidige bouw- en informatiesystemen.  Je hebt affiniteit met infra en met 3D modelleren. Je hebt je ervaring bijvoorbeeld opgedaan in projectontwikkeling of in de aannemerij.
Je bent van nature positief en ondernemend ingesteld, je ziet het werk wat er ligt en bent gedreven. Je bent ontwikkelingsgericht. Niet alleen op de ontwikkeling van jouw studenten, maar ook op de ontwikkeling van jezelf als docent. Je kan doelen formuleren en deze omzetten in concrete resultaten. Je legt makkelijk contact en weet mensen te (ver)binden en te motiveren.
Je bent bereid tot het behalen van een onderwijsbevoegdheid die uiteraard gefaciliteerd wordt vanuit Curio. Natuurlijk mag je ook al in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid.
Daarnaast:
·       Ben je digitaal vaardig (kennis van het officepakket en Microsoft Teams);
·       Als je ervaring hebt met BIM, Revit en Autocad dan nodigen we je juist van harte uit om te solliciteren;
·       Kan je goed samenwerken en heb je een pro actieve houding ten aanzien van vernieuwingen in het onderwijs;
·       Beschik je over een hbo diploma in een relevante richting.

Wat wij bieden

Wat bieden wij?
Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Daarnaast bieden wij:

  • Salaris maximaal €4429;
  • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
  • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
  • Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • Goede pensioen opbouw bij ABP;
  • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.
 Loop je liever eerst een keer mee? Onze collega's staan graag klaar om je wegwijs te maken binnen Curio.

Meer weten

Toelichting op sollicitatieprocedure
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan  Hedie Klaassen, vakspecialist recruitment.

Contact

Mevr. Hedie Klaassen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren.

Solliciteer   Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.