Docent Wiskunde, 2e graads vmbo

Ingangsdatum

zo snel mogelijk

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,5 - 0,6 fte

Salaris

LB

Functie omschrijving

Ben jij thuis in getallen, symbolen, formules, vergelijkingen en los jij graag wiskundige problemen op? Kun je deze kennis goed overdragen aan anderen? Goed dat je dit leest. Wij hebben namelijk een baan voor jou! Het Corlaer College heeft per direct een vacature voor een Docent Wiskunde.

Wat ga je doen?
Als Docent Wiskunde verzorg je onderwijs aan de leerlingen van het gehele vmbo. Je geeft niet alleen les in het vak Wiskunde, maar je coacht de leerlingen ook bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals samenwerken, plannen en organiseren en zelfstandig werken. Want op het Corlaer College geven we eigentijds onderwijs.
Tijdens je lessen zorg je voor een prettig pedagogisch klimaat waarin leerlingen zichzelf kunnen zijn en zich gewaardeerd voelen. Je gebruikt verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten, zodat leren echt leuk wordt. Je stimuleert de leerlingen om zelfstandig te (leren) leren en je helpt leerlingen inzicht te krijgen in hun eigen voortgang en stimuleert hen de beoogde doelstellingen te bereiken. Je onderhoudt contacten met ouders over studievoortgang, studieresultaten, gedrag en ontwikkeling van de leerling.

Waar kom je te werken?
Goed dat jij er bent! Dat is de slogan van het Corlaer College, want iedereen is welkom op onze school. We zijn een open christelijke school en dat zie je terug in wat we doen. We geven de leerling een warme en prettige plek waar hij of zij zich thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Wat wij belangrijk vinden, hebben we verwoord in drie kernwaarden:

1) Wees jezelf 2) Geloof in elkaar 3) Draag bij aan de wereld.

Het Corlaer College is een brede middelbare school voor vmbo, havo en atheneum. De school is gevestigd in Nijkerk. Uit de regio komen leerlingen naar onze school. Er zitten ruim 1900 leerlingen op het Corlaer College en er werken ongeveer 257 medewerkers. De cultuur is professioneel, informeel en collegiaal.

Je komt te werken in een plezierige, afwisselende werkomgeving in een fijn team met een collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt de ruimte om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen.

 

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Meer weten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer G. van Dijken op telefoonnummer 033-245 6434. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief, cv ontvangen wij graag zsm via Meesterbaan. 

Contact

Mevr. M. Hijwegen
mhijwegen@corlaercollege.nl

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.