You are the one we are looking for!

School

Corlaer College

Ingangsdatum

01-08-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

Functie omschrijving

Goed dat jij er bent! Dat is de slogan van het Corlaer College, want iedereen is welkom op onze school. We zijn een open christelijke school en dat zie je terug in alles wat we doen. We geven de leerling een warme en prettige plek waar hij of zij zich thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Wat wij belangrijk vinden, hebben we verwoord in drie kernwaarden: 1) Wees jezelf 2) Geloof in elkaar 3) Draag bij aan de wereld.

Het Corlaer College is een brede middelbare school voor vmbo, havo en atheneum. De school is gevestigd in Nijkerk, maar uit de wijde omgeving komen leerlingen naar onze school. Er zitten ruim 1.850 leerlingen op het Corlaer College en er werken ongeveer 240 medewerkers samen in een professionele, informele en collegiale sfeer.  

Als docent Engels verzorg je onderwijs aan de leerlingen van het vmbo. Je geeft niet alleen les in het vak Engels, maar je coacht de leerlingen ook bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals samenwerken, plannen en zelfstandig werken. Want op het Corlaer College geven we eigentijds onderwijs.

Tijdens je lessen zorg je voor een prettig pedagogisch klimaat waarin leerlingen zichzelf kunnen zijn en zich gewaardeerd voelen. Je gebruikt verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten, zodat leren echt leuk wordt. Je stimuleert de leerlingen om zelfstandig te (leren) leren en je helpt leerlingen inzicht te krijgen in hun eigen voortgang en stimuleert hen de beoogde doelstellingen te bereiken. Je onderhoudt contacten met ouders over studievoortgang, studieresultaten, gedrag en ontwikkeling van de leerling.

 

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Je komt te werken in een plezierige, afwisselende werkomgeving in een fijn team met een collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt de ruimte om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen.

Op de functie is de cao VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring.

Je kunt gebruik maken van een aantrekkelijke fitness- en sportregeling en een (elektrische) fietsregeling, het declareren van een deel van jouw eventuele studieschuld DUO, je ontvangt een chromebook in bruikleen en een telefoonvergoeding.  
 

Meer weten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Rebel of Gerjan van Dijken op telefoonnummer 033-2456434. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief, cv ontvangen wij graag zo snel mogelijk via Meesterbaan t.a.v. mevrouw M. Hijwegen.
 

Contact

Mevr. M. Hijwegen
mhijwegen@corlaercollege.nl

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.