Docent klassieke talen

School

Corderius College

Ingangsdatum

1 augustus 2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0.6 fte

Functie omschrijving

Functie omschrijving
Wij zoeken per 1 augustus een docent klassieke talen – 0,6 fte 

In eerste instantie ontvang je een jaarcontract, maar bij goed functioneren is een vaste aanstelling mogelijk!  
 

Wat wij vragen

Wie ben jij? 
Jij bent didactisch competent en kunt goed zelfstandig werken. Je haalt energie uit het lesgeven aan gymnasium-leerlingen en benadert hen met een op groei-gerichte insteek. Eigenaarschap is bij ons op school een belangrijk thema, zowel voor leerlingen als docenten. Dit houdt in dat jij onze leerlingen leert reflecteren, leert plannen en eigen leerdoelen leert formuleren.  
 
Wij zijn een PBS-school, wat inhoudt dat wij leerlingen positief benaderen en een groei-mindset bij ons van wezenlijk belang is. Door jou kunnen onze leerlingen vol goede moed leren, vol zelfvertrouwen! 

Wat wij bieden

Wat wij bieden
Kom je bij ons in dienst? Dan.. 

Wat kun je nog meer verwachten? 
Bij een baan vol uitdaging en verantwoordelijkheid horen een beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie  (afhankelijk van je arbeidsverleden). Naast een salaris, dat conform de CAO VO wordt bepaald, ontvang je:    
En dan hebben we nog een aantal mooie aanvullende regelingen. Denk aan:  Wat betreft werkomgeving: het Corderius zit tegenover een park (fijn in de pauze), we hebben een gezonde kantine en er heerst een prettig leer-en werkklimaat! En we hebben onze eigen Corderius Academie zodat je aan je ontwikkeling kunt werken. 
 

Meer weten

Meer weten
Wil je meer informatie? 
Dan kun je contact opnemen met mevrouw Els Ponstein (vakgroepleider) via 033-4951422Of met Gustaaf Keizer (conrector) via 06-22769693. Zij staan je graag te woord! 
  
Liever direct solliciteren? 
Stuur dan jouw motivatiebrief, cv en ingevuld sollicitatieformulier uiterlijk maandag 8 mei naar mevrouw Astrid van Wee of mevrouw Kim Bekkernens: administratie@corderius.nl.  

Contact

Mevr. Astrid van Wee
administratie@corderius.nl

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren.

  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.