Docent Duits

School

Corderius College

Ingangsdatum

Zo spoedig mogelijk

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,6 tot 1,0 fte

Functie omschrijving

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een docent Duits – 0,6 tot 1,0 fte.  
  
Ben jij een tweedegraads docent Duits of studeer je nog voor dit mooie vak, dan nodigen we jou van harte uit te solliciteren.  
We zoeken een docent voor 0,6 tot 1,0 fte. De exacte omvang is in overleg te bepalen. 
 

Wat wij vragen

Wie ben jij?  
Natuurlijk ben jij didactisch competent en kan je goed zelfstandig werken. Je haalt energie uit het lesgeven aan mavo-en havoklassen en benadert de leerlingen met een op groei-gerichte insteek.   
Je beschikt over een gezonde dosis humor, bent in staat om snel te kunnen schakelen en houdt het hoofd koel wanneer het druk wordt.  
Het is een pré wanneer je ervaring meebrengt om de didactische visie in de vakgroep verder te ontwikkelen. Je voelt je vrij om gevraagd en ongevraagd advies te geven. Daarnaast is het fijn als je al ervaring hebt met lesgeven aan mavo-leerlingen.   
  
Wij zijn een PBS-school, wat inhoudt dat wij leerlingen positief benaderen en een groei-mindset bij ons erg belangrijk is. Door jou gaan onze leerlingen met plezier naar school en kunnen vol goede moed leren, vol zelfvertrouwen!  
 

Wat wij bieden

Kom je bij ons in dienst? Dan..  


Wat kun je nog meer verwachten?  
Bij een baan vol uitdaging en verantwoordelijkheid horen een beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie. Naast een salaris, dat conform de CAO VO wordt bepaald, ontvang je:   
Wat betreft werkomgeving: het Corderius zit tegenover een park (fijn in de pauze), we hebben een gezonde kantine en er heerst een prettig leer-en werkklimaat! En we hebben onze eigen Corderius Academie zodat je aan je eigen ontwikkeling kunt werken.  
 

Meer weten

Wil je meer informatie?  
Dan kun je contact opnemen met dhr. Laurens Driessen (vakgroepleider) of dhr. Arnoud Messelink (rector) via 033 247 3060Zij staan je graag te woord!  

Een proefles kan onderdeel zijn van de procedure.  

Liever direct solliciteren?  
Stuur dan jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 6 juni 2023 aan mw. Astrid van Wee of mw. Kim Bekkernens: administratie@corderius.nl.   
 

Contact

Mevr. Astrid van Wee
administratie@corderius.nl

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren.

  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.