Docent NT2 - Commanderij College

Ingangsdatum:

Per direct

Dienstverband:

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid:

Parttime

FTE:

0,4-0,5 fte

Werkervaring:

Salaris:

salaris naar opleiding en ervaring

Functie omschrijving:

Is docent zijn jouw passie? Krijg jij daarnaast energie van het begeleiden, coachen en motiveren van onze leerlingen? Dan maken wij heel graag kennis met jou!   
 
Wij vragen per direct voor het Commanderij College in Gemert en Beek en Donk een: 
 
 

Docent NT2 (0,4-0,5 fte)  
Tijdelijk dienstverband tot einde schooljaar met uitzicht op vast 
 
 
 
Waarom het Commanderij College? 
'Ik breng verschillende leefwerelden samen' 
- Docent Petra Baltissen 
 
Lees het verhaal van Petra en onze andere docenten op onze blogpagina. Onze medewerkers vertellen hier waarom ze kiezen voor onze school. 
 
Zoek jij een baan waarin je elke dag van betekenis kan zijn? Waar je alle ruimte krijgt om dat op jouw manier in te vullen?  
 
Kies dan voor het Commanderij College!  

 
Leren, dat kan op zoveel manieren. Wil je hierover meedenken en hier je eigen invulling aan geven? Dan ben je bij het Commanderij College helemaal op je plek! Wij geloven in leren van elkaar. Leren door erop uit te gaan, professionals te ontmoeten en nieuwe plekken te ontdekken, bijvoorbeeld. We geloven in leren van de buitenwereld en van elkaar. En we maken ook een hoop lol samen (de leukste schoolfeestjes? Zeker!). Jij helpt leerlingen om te groeien en groeit zelf! Natuurlijk kun je een salaris volgens de cao verwachten, maar ook een toppakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.  

Functie eisen

Wie ben jij? 
 

SollicitatieProcedure

Informatie? 
Afdelingsleider Linda Duijff vertelt je graag meer over deze functie, je kunt haar bereiken via het telefoonnummer 0492 363 966.  
 
Weet je het zeker en wil je nu solliciteren? Dat kan nu door een account aan te maken en te solliciteren via meesterbaan! 
 

Wat wij bieden:

Onderwijsgroep Oost-Brabant 
Je komt in dienst van stichting Onderwijsgroep Oost-Brabant. Onze organisatie bestaat uit 3 scholen met 7 vestigingen in Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. Onze scholen werken nauw samen om in onze regio een hoogwaardig onderwijsaanbod te garanderen. Centraal in onze ambitie staan hoge onderwijskwaliteit, diversiteit, ruimte voor leerlingen om te kiezen en bereikbaarheid. Samen leren, samen werken en samen leven kenmerkt ons als organisatie. 
 
Je arbeidsvoorwaarden zijn o.a. vastgelegd in de cao VO. Jij bepaalt welke secundaire arbeidsvoorwaarden bij jou passen. 
 

Contact:

Zie omschrijving

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan. Solliciteer Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.