Docent Mens en Maatschappij - Commanderij College locatie Doregraaf

Ingangsdatum:

22-5-2023

Dienstverband:

Tijdelijk

Beschikbaarheid:

Parttime

FTE:

0,7-0,9 fte

Werkervaring:

Salaris:

Functie omschrijving:

 
Ben jij een docent M&M met passie voor jouw vak en weet je dit over te brengen op je leerlingen? Ben je flexibel, kun je snel schakelen en ben je in staat lessen dusdanig aan te bieden dat onze, meer praktisch ingestelde, leerlingen uitgedaagd worden?  Ben jij creatief genoeg om de lesstof leuk te verpakken? Dan maken we graag kennis met jou! 
 
Wij vragen per 22 mei 2023 voor het Commanderij College locatie Doregraaf in Gemert een: 
 
 

Docent Mens & Maatschappij (0,7-0,9 fte)  
Tijdelijk dienstverband i.v.m. verlof van 22-5-2023 tot 22-12-2023 

Waarom het Commanderij College? 
'Ik breng verschillende leefwerelden samen' 
- Docent Petra Baltissen 
 
Lees het verhaal van Petra en onze andere docenten op onze blogpagina. Onze medewerkers vertellen hier waarom ze kiezen voor onze school. 
 
Zoek jij een baan waarin je elke dag van betekenis kan zijn? Waar je alle ruimte krijgt om dat op jouw manier in te vullen?  
 
Kies dan voor het Commanderij College!  

 
Leren, dat kan op zoveel manieren. Wil je hierover meedenken en hier je eigen invulling aan geven? Dan ben je bij het Commanderij College helemaal op je plek! Wij geloven in leren van elkaar. Leren door erop uit te gaan, professionals te ontmoeten en nieuwe plekken te ontdekken, bijvoorbeeld. We geloven in leren van de buitenwereld en van elkaar. En we maken ook een hoop lol samen (de leukste schoolfeestjes? Zeker!). Jij helpt leerlingen om te groeien en groeit zelf! Natuurlijk kun je een salaris volgens de cao (LB) verwachten, maar ook een toppakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.  
 

Functie eisen

 
Wie ben jij? 
 

SollicitatieProcedure

Informatie? 
Afdelingsleider Maarten Selten vertelt je graag meer over deze functie, je kunt hem bereiken via het telefoonnummer 06-89970708. Weet je het zeker en wil je nu solliciteren?

Maak een account aan via Meesterbaan.nl en solliciteer direct!  

Wat wij bieden:

Onderwijsgroep Oost-Brabant 
Je komt in dienst van stichting Onderwijsgroep Oost-Brabant. Onze organisatie bestaat uit 3 scholen met 7 vestigingen in Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. Onze scholen werken nauw samen om in onze regio een hoogwaardig onderwijsaanbod te garanderen. Centraal in onze ambitie staan hoge onderwijskwaliteit, diversiteit, ruimte voor leerlingen om te kiezen en bereikbaarheid. Samen leren, samen werken en samen leven kenmerkt ons als organisatie. 
 
Je arbeidsvoorwaarden zijn o.a. vastgelegd in de cao VO. Jij bepaalt welke secundaire arbeidsvoorwaarden bij jou passen. 

Contact:

Zie omschrijving

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan. Solliciteer Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.