Docent Aardrijkskunde - Commanderij College locatie Macropedius

Ingangsdatum:

8 mei 2023

Dienstverband:

Tijdelijk

Beschikbaarheid:

Parttime

FTE:

0,5-0,6 fte

Werkervaring:

Salaris:

naar ervaring en kunde

Functie omschrijving:

Is docent zijn jouw passie? Wil je geen standaard les verzorgen, maar ga jij voor vernieuwing? Krijg jij daarnaast ook energie van het motiveren en stimuleren van leerlingen, zodat ze aardrijkskunde onder de knie krijgen? Check, check, dubbelcheck? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 
Het Commanderij College locatie Macropedius in Gemert zoekt per 8 mei een: 

 
Docent aardrijkskunde (0,5-0,6 fte)  
Tijdelijk dienstverband van 8 mei tot en met einde schooljaar 
 

Wat ga je doen? 
Je gaat aardrijkskunde geven aan 4 vwo en 5 havo. Dit doe je op een enthousiaste en bruisende manier. Je bekijkt wat onze leerlingen nodig hebben en past waar nodig je lessen daaropaan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor het team. Het gaat om 5 klassen in totaal.  

Functie eisen

Wie ben jij? 
 

 

SollicitatieProcedure

Informatie? 
Afdelingsleider Linda Duijff vertelt je graag meer over deze functie, je kunt haar bereiken via het telefoonnummer 0492 363 966.  
 
Weet je het zeker en wil je nu solliciteren? Maak dan nu een account aan via meesterbaan en solliciteer direct! 
 
Binnen 3 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd om op gesprek te komen! 

Wat wij bieden:

Waarom het Commanderij College? 
'Ik breng verschillende leefwerelden samen' 
- Docent Petra Baltissen 
 
Lees het verhaal van Petra en onze andere docenten op onze blogpagina. Onze medewerkers vertellen hier waarom ze kiezen voor onze school. 
 
Zoek jij een baan waarin je elke dag van betekenis kan zijn? Waar je alle ruimte krijgt om dat op jouw manier in te vullen?  
 
Kies dan voor het Commanderij College!  

 
Leren, dat kan op zoveel manieren. Wil je hierover meedenken en hier je eigen invulling aan geven? Dan ben je bij het Commanderij College helemaal op je plek! Wij geloven in leren van elkaar. Leren door erop uit te gaan, professionals te ontmoeten en nieuwe plekken te ontdekken, bijvoorbeeld. We geloven in leren van de buitenwereld en van elkaar. En we maken ook een hoop lol samen (de leukste schoolfeestjes? Zeker!). Jij helpt leerlingen om te groeien en groeit zelf! Natuurlijk kun je een salaris volgens de cao (LB) verwachten, maar ook een toppakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. 
 
 
Onderwijsgroep Oost-Brabant 
Je komt in dienst van stichting Onderwijsgroep Oost-Brabant. Onze organisatie bestaat uit 3 scholen met 7 vestigingen in Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. Onze scholen werken nauw samen om in onze regio een hoogwaardig onderwijsaanbod te garanderen. Centraal in onze ambitie staan hoge onderwijskwaliteit, diversiteit, ruimte voor leerlingen om te kiezen en bereikbaarheid. Samen leren, samen werken en samen leven kenmerkt ons als organisatie. 
 
Je arbeidsvoorwaarden zijn o.a. vastgelegd in de cao VO. Jij bepaalt welke secundaire arbeidsvoorwaarden bij jou passen. 

Contact:

Zie omschrijving

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan. Solliciteer Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.