Docent Nederlands 1e graads (of in opleiding voor 1e graads / 2e graads met bovenbouw...

Ingangsdatum

1-8-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,8 - 1,0 fte

Salaris

In nader overleg te bepalen

Functieomschrijving

Onze goed georganiseerde sectie Nederlands is op zoek naar versterking. Door het wegvallen van een collega door het bereiken van haar pensioen, zijn we op zoek naar een docent(e) die de bovenbouw en de onderbouw wil lesgeven. In totaal 20-25 lesuren. We zijn op zoek naar een collega die een dragende rol kan en wil spelen binnen de sectie. De geschikte kandidaat zal door collega's goed opgevangen en gesteund worden.
Ontwikkeling van leerlingen en collega's is belangrijk binnen de sectie; er zijn diverse collega's in opleiding voor hun 1e graads bevoegdheid.
We zijn dit schooljaar een Mavo afdeling gestart en ook binnen deze afdeling zal natuurlijk NL gegeven gaan worden. Affiniteit met deze leerlingpopulatie wordt gewaardeerd.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een 1e graads docent Nederlands. We weten echter ook dat dit type docent dun gezaaid is, dus iemand in opleiding voor de 1e graads bevoegdheid wordt met open armen ontvangen. Tevens zijn we geinteresseerd om in gesprek te gaan met 2e graads bevoegde docenten die ervaring hebben met lesgeven aan bovenbouw klassen havo/vwo. Elke docent is bij ons op school ook mentor van een hele of halve klas.
Onze school heeft een goed begeleidingsteam, bestaande uit docentcoaches, die de nieuwe docent wegwijs maken in de school en waar de nieuwe docent terecht kan met allerlei vragen. Ook de collega sectieleden staan altijd klaar om te assisteren waar dat wenselijk is.

Wat wij bieden

Onze school is onderdeel van de Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland (SVOK). Wij houden ons aan de CAO VO.

Meer weten

Geinteresseerde kandidaten kunnen voor nadere informatie een email sturen naar conrector Claudia van de Peppel: c.vandepeppel@castorcollege.nl.
Via Meesterbaan kunnen de CV en de motivatiebrief ingestuurd worden.
Aangezien we via deze vacature ook al werven voor komend schooljaar zullen geschikte kandidaten gaandeweg op gesprek worden gevraagd - het is dus fijn als geinteresseerden zo snel als mogelijk solliciteren.

Contact

Mevr. Karin Bol

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.