docent Nederlands

School

Casparus College

Ingangsdatum

1-09-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,8

Salaris

LB/LC

Functie omschrijving

Werken op het Casparus College
Als docent op het Casparus College ben je een duizendpoot die tot het uiterste gaat om het beste uit de leerlingen te halen. Je bent een vakkundig docent en een vaardige coach. Je maakt een weloverwogen keuze om te werken met de mooiste doelgroep binnen het onderwijs namelijk de vmbo leerling. Als hier jouw hart sneller van gaat kloppen, als deze leerlingen jouw onvoorwaardelijke steun en aandacht krijgen, solliciteer dan bij het Casparus College op de vacature docent Nederlands.

Casparus College is een kleinschalige school in het centrum van Weesp onderdeel van de gemeente Amsterdam. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of auto. Je werkt in een klein team waar je samen met collega’s verantwoordelijk bent voor het eindresultaat. Naast je lesgevende taken behoren taken als mentoraat, leerlingbespreking en sectorbrede activiteiten tot je dagelijkse werkzaamheden. Op het Casparus streven wij altijd naar het best mogelijke onderwijs. Dit doen wij o.a. door een sterk mentorprogramma,  start van praktijklessen in het eerste leerjaar, streven naar kleine klassen in de onderbouw, veel activiteiten naast de lessen en extra aandacht voor sport, cultuur en voeding. 

Op het Casparus College hebben we een sterke zorgstructuur met een eigen orthopedagoog-generalist, een leerlingondersteuner en een jongerencoach. Daarnaast hebben wij een eigen tussenvoorziening voor leerlingen die net dat beetje aandacht extra nodig hebben.
Op het Casparus College zijn we er met elkaar voor elkaar. We verwachten van je dat je meedenkt en ideeën inbrengt. Dat je niet bang bent om je nek uit te steken om iets nieuws te proberen. En het beste uit jezelf haalt door blijvend te werken aan je eigen ontwikkeling. 

Wat wij vragen

Voor het Casparus College zijn wij op zoek naar een docent Nederlands. Jouw aanstelling is bespreekbaar vanaf 0,6 fte.
Samen met 3 collega's geef je invulling aan het vak Nederlands en schoolbreed taalbeleid . 

Het Casparus College verwacht dat je:

Wat wij bieden

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de cao vo.
 

Meer weten

Jouw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 31 mei.
Wij behouden ons het recht voor, om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan van der Linden, (directeur), bereikbaar via tel.
0294-805200
 

Contact

Jan van der Linden

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.