Docent(e) O&O (0,4 fte) Buys Ballot (Havo-Atheneum onderbouw)

Ingangsdatum

zsm

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,4 fte

Salaris

LB

Functie omschrijving

Voor onze locatie Buys Ballot zijn wij per direct  op zoek naar een docent(e) O&O, Onderzoeken & Ontwerpen, op de Technasiumafdeling, in ieder geval tot einde schooljaar 31-07-2023. 
Het gaat in principe om 6 lessen van 80 minuten, maar mogelijk worden het 8 lessen van 80 minuten voor Havo-Atheneum onderbouw leerlingen. Werktijdfactor 0,3870 - 0,4193 fte.
 

Wat wij vragen

We zoeken iemand die voldoening en plezier haalt uit het werken met jongeren. Iemand bij wie het leerproces en de ontwikkeling van de leerling centraal staat. Je krijgt de ruimte om het beste uit jezelf te halen als docent.

Ervaring met projectonderwijs is een pre en bij voorkeur beschik je over een tweedegraads lesbevoegdheid. Indien je hiervoor in opleiding bent en enige stage(ervaring) hebt binnen het onderwijs nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren. 

Wat wij bieden

Inschaling en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao vo. Tevens biedt Cambium College enkele aanvullende regelingen voor werknemers aan, zoals o.a. de sportregeling. 

Meer weten

Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer Koen Evers, telefonisch op 0418 - 51 25 00 of per e-mail k.evers@cambiumcollege.nl. 

Contact

Mevr. Ellen Lubbers

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.