Docent Zorg en Welzijn

School

Cals College IJsselstein

Ingangsdatum

1-8-2022

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4 - 0,5 fte

Functie omschrijving

Op het Cals College in IJsselstein zoeken we met ingang van het nieuwe schooljaar een docent Zorg & Welzijn voor 0,4 - 0,5 fte, 2e graads of studerend daarvoor. De lessen vinden plaats in vmbo van leerjaar 1 tot en met leerjaar 4. We geven Z&W lessen aan alle niveaus van de school.
Binnen onze school is de sectie Z&W zich aan het ontwikkelen binnen ons profiel "Mens en Gezondheid".

Als sectie Zorg & Welzijn werken we nauw met elkaar samen. Zo zijn we in staat om onze leerlingen een breed aanbod te kunnen bieden waar de collega’s hun talenten benutten en ontwikkelen. Net zoals we gezamenlijk actief zoeken naar de talenten van onze leerlingen. Ook buiten de school laten we de talenten van onze leerlingen graag tot ontwikkeling komen.

Wil je leerlingen talenten laten ontdekken binnen de werkvelden van Zorg & Welzijn? Stuur dan een sollicitatiebrief en cv naar ons toe.
 
Het Cals College IJsselstein heeft de afdelingen vmbo, havo en onderbouw vwo. Binnen het vmbo hebben we de mavo-afdeling en de beroepsgerichte leerwegen met de profielen: Economie en Ondernemen (E&O), Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren en Energie (PIE), Mobiliteit en Transport (M&T) en Zorg en Welzijn (Z&W). Daarnaast bieden we leerwegondersteunend onderwijs aan en leerwerktrajecten.
 

Wat wij vragen

2e graads

Meer weten

Je sollicitatie kun je, het liefst zo spoedig mogelijk, richten aan mevrouw S. Looyé. Eventuele vragen kun je haar ook stellen, s.looyé@cals.nl. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Mevr. S. Vermeulen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.