Docent beeldende vorming 2e graads

School

Calandlyceum

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,8 - 1,0

Aantal lesuur

22 - 27

Salaris

LB/LC/LD (Conform CAO VO)

Functie omschrijving

Het Calandlyceum is een cultuurprofielschool. Wij zien kunst en cultuur als een belangrijke basis voor de ontwikkeling van jongeren. Handvaardigheid en tekenen zijn examenvakken. We zijn op zoek naar nieuwe collega's voor het vak Beeldend. We zijn onder meer op zoek naar collega’s met evaring die zowel vakinhoudelijk als pedagogisch sterk zijn en die de komende jaren een voortrekkersrol willen vervullen bij de verdere ontwikkeling van het vak binnen het rijke kunst- en cultuurprofiel van de school.

Wij zoeken kortom een docent met passie voor het vak en onderwijs die streeft naar het geven van boeiende gedifferentieerde lessen.

We zoeken een docent die graag samenwerkt en zich ervan bewust is dat je samen het verschil maakt. We zoeken een docent die vanuit de Daltonkernwaarden wil werken. We zoeken die docent die goed om kan gaan met onze Amsterdamse leerlingen, hun ouders en onze collega’s. We zoeken die docent die graag vrijheid heeft in het werk, vooruit wil en innovatief invulling kan geven aan ons onderwijs. Wij zoeken die docent die waarde hecht aan loyaliteit en transparantie. Als je het fijn vindt om bij te dragen aan een prettig leer- en leefklimaat met oog en oor voor rust in de school dan ben jij degene die wij graag willen spreken.

Wat wij vragen

Wij komen graag met iemand in contact komen die ervaring heeft en zich een nieuwe werkomgeving snel eigen maakt. Iemand die onze leerlingen weet te boeien vanuit het vakgebied.

Wat wij bieden

De inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en ervaring.

Meer weten

Vanuit de briefselectie nodigen wij kandidaten uit die het best lijken aan te sluiten bij ons onderwijs. 

Samen met de uitkomst van het selectiegesprek vindt, na het raadplegen van twee referenten, de besluitvorming plaats.

Contact

dhr.

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.