Docent Nederlands 1e graads 0,8-1,0 fte

Ingangsdatum

1 augustus 2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,8-1,0

Functieomschrijving

Wij zijn met ingang van 1 augustus 2023 op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands 1e graads voor 0,8-1,0 fte. Je bent inzetbaar in onder- en bovenbouw van zowel mavo, havo als vwo. Je maakt zowel deel uit van een vaksectie als van een afdelingsteam. Afhankelijk van ervaring kan je worden gevraagd voor een mentoraat van een klas.

Jouw werkomgeving
We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium werken 1550 leerlingen en 160 medewerkers in een omgeving die stimuleert tot leren in een plezierige, veilige sfeer. Gedurende het eerste jaar neem je deel aan een intern coaching programma voor nieuwe docenten.
 

Functie-eisen

Je hebt een passie voor het onderwijs, een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep en bent uiteraard in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Je onderschrijft de ingezette onderwijsvernieuwing op het gebied van activerende werkvormen en meer differentiatie binnen de les en wil hieraan een actieve bijdrage leveren. Daarbij heb je affiniteit met ict en digitaal lesmateriaal. We gaan ervan uit dat je graag samenwerkt en wil werken aan je eigen ontwikkeling in samenspraak met je afdelingsleider, vaksectie en coach.
 

Wat wij bieden

Een dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de cao VO.
 

Meer weten

Meer informatie over de school vind je op www.bonhoeffer.nl. Inlichtingen kun je inwinnen bij Brigitte Paro (b.paro@bonhoeffer.nl).
 
Je sollicitatiebrief met CV kun je tot 8 mei 2023 onder vermelding van de vacaturenaam mailen naar directiesecretariaat@bonhoeffer.nl of je kunt reageren via meesterbaan. Geschikte kandidaten kunnen meteen uitgenodigd worden.
 

Contact

Mevr. Jacqueline Sewuster

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.