Leraar voor ons Flexteam

School

BLICK op onderwijs

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,6 - 1,0

Functie omschrijving

Hou jij van de variatie om de ene dag in de onderbouw en de volgende dag in de midden- of bovenbouw te werken? Of heb je juist affiniteit met een bepaalde bouw maar vind je het leuk om op verschillende scholen en in verschillende teams te werken? Vind je de afwisseling leuk in plaats van vast voor een eigen groep? Kom dan bij ons flexteam!
 
Wat ga je doen
Op onze scholen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste leerkrachten die het talent hebben om zich snel thuis te voelen en veel plezier beleven aan een (af)wisselende werkplek!
We vinden het voor de leerlingen belangrijk om bij afwezigheid van de leerkracht, de continuïteit en de kwaliteit in het onderwijs te blijven bieden. Daarom zoeken we bevlogen collega’s die graag dichtbij onze kinderen staan, die het leuk vinden om op onze verschillende scholen in verschillende klassen in te vallen!
 
BLICK heeft
Kleine scholen, maar ook grote
Dorpse scholen, maar ook stadse
Scholen met kleine klassen maar ook scholen met grote klassen
Regulier basisonderwijs, maar ook speciaal basisonderwijs
Elke school is uniek en samen zijn we BLICK! 
 
Dit krijg je
Het flexteam ondersteunt de 8 scholen voor regulier basisonderwijs en 1 school voor speciaal basisonderwijs. Als bevoegde flexer behoor je tot het team BLICK medewerkers! Dit betekent:
Dit kun je en dit heb je
Geniet jij van de energie van kinderen, maak jij van elke dag een feestje? Ben je proactief, creatief, gedreven en energiek? Onze flexpool kenmerkt zich in diversiteit: je vindt het heerlijk om les te geven maar ambieert geen vaste groep, de dynamiek van de verschillende scholen van BLICK spreekt jou juist enorm aan. Je beschikt over een basis bevoegdheid om les te geven. Je houdt van organiseren, je bent flexibel en je weet je snel aan te passen, want soms doe je een korte vervanging en soms een lange. Persoonskenmerken die bij jou passen zijn sociaal en communicatief vaardig. Je vindt het geen probleem om op (zeer) korte termijn oproepbaar te zijn en je vindt het belangrijk om er te zijn voor de leerlingen. Bovendien hecht je waarde aan het bieden van continuïteit en borging van de leerstof aan kinderen.

Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning? Afspraak met een flexer is mogelijk sparren 1 op 1 wat het inhoud. Reageer dan snel via de solliciteren button! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hedy van Harselaar, directeur obs De Catamaran en coördinator van het Flexteam, h.vanharselaar@blickoponderwijs.nl of Wilma Lingen, HR Adviseur, w.lingen@blickoponderwijs.nl.
 

Contact

Mevr. Wilma Lingen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.