Leraar NT2 voor de openbare basisscholen in Capelle en Krimpen aan den IJssel

School

BLICK op onderwijs

Ingangsdatum

01-08-2023 of mogelijk eerder

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,6 - 1,0

Functie omschrijving

Als NT2 leraar bij BLICK op onderwijs heb je veel vrijheid. Maar daar staat ook wel wat tegenover: om les te geven aan onze meertalige leerlingen moet je heel wat in huis hebben. Je moet inspelen op vaak enorme verschillen in tempo en niveau. Daarnaast moet je de leerlingen meenemen in Nederlandse normen en waarden én in onze leerstrategieën die zij niet gewend zijn.

Wat ga je doen

Voor jouw leerlingen is niets teveel, je bent een bevoorrecht mens om met deze enthousiaste en kleurrijke kinderen dagelijks aan de slag te gaan! Wat een energie! Je maakt jouw lessen klaar waarbij de Nederlandse taal in alles wat je doet als een rode draad doorheen loopt. Je geniet van hun trotse koppies nadat ze zojuist samen met jou een moeilijke taalopdracht onder de knie hebben gekregen.
Deze kinderen in alle veiligheid leren leren, spelen en ontdekken zodat zij zich gehoord en gezien voelen is jou op het lijf geschreven!  Na je lunch werk je samen met je NT2 collega's aan het bedenken van een nieuwe methode. Regelmatig heb je met hen contact over de ontwikkeling van je leerlingen of zomaar een gezellig praatje. Je hebt genoten van het enthousiasme van je leerlingen en van je collega's! Morgen heb je een gesprek met je direct leidinggevende over een lokaal dat je wilt gebruiken om met jouw leerlingen bewegend te leren. Lekker dagje vandaag!

Dit heb je Dit kan je Dit krijg je
Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Henk Beesems, directeur van Kindcentrum Ontdekrijk, h.beesems@blickoponderwijs.nl, 010-4500550. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.nl.

Contact

Mevr. Wilma Lingen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.