Docent Lichamelijke Opvoeding

Ingangsdatum

01-08-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

ca. 0,5 fte

Salaris

in overleg

Functie omschrijving

Wij zoeken voor het nieuwe schooljaar een enthousiaste

DOCENT LICHAMELIJKE OPVOEDING

voor ca. 0,5 fte
 
WIE ZIJN WIJ?

Het Alfrink College is een katholieke school voor havo, vwo en tweetalig onderwijs. Onze school is gevestigd in een modern en licht gebouw met de beschikking over moderne faciliteiten. We zijn trots op het feit dat het Alfrink College een school is waar leerlingen graag zijn en zich uitgedaagd voelen om het beste uit zichzelf te halen.
Het Alfrink College is een school waar we samen leren, samen werken en samen leven. We werken vanuit de waarden wederzijds respect, solidariteit en verantwoordelijkheid. Op deze manier creëren de leerlingen en collega’s samen een warme en prettige sfeer waar iedereen zich gehoord en gezien voelt. Daarbij dagen we iedereen uit zijn talenten optimaal te ontwikkelen.

 
WIE BEN JIJ?

We zoeken een collega die met veel enthousiasme de sectie LO komt versterken. Daarbij hechten we veel waarde aan de volgende eigenschappen:  
WAT BRENG JE MEE?
   
WAT BIEDEN WIJ?

Wat kun je verwachten als docent op het Alfrink College? Onze school staat voor kwaliteit en structuur en biedt ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing aan alle medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen, wij bieden daarom het eerste jaar ondersteuning vanuit ons begeleidingsteam. Ben je beginnend of ervaren docent, voor ons is het belangrijk dat je je weg in school en in de klas snel weet te vinden. Daar bieden we je graag alle hulp bij! En natuurlijk staan we open voor inbreng van jouw kant, we leren en werken met elkaar.

We bieden je carrièrekansen en groeimogelijkheden. We werken met maximaal
23,2 lesuren per week bij een volledige baan (bij inzet werkdrukverminderende uren voor lessen kan het lessenaantal verder omlaag). We hebben een ervaren team van lesassistenten die de docenten ondersteunen. Kortom: een werkomgeving die afgestemd is om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. De vacature betreft een reguliere vacature met uitzicht op een vast dienstverband. Ook hechten wij eraan dat collega’s energie en enthousiasme (blijven) krijgen van het werk. Daarom kan er op school gesport worden, is er dagelijks vers fruit en worden er – binnen en buiten schooltijd – allerlei gezellige activiteiten georganiseerd. Zowel met collega’s als met onze leerlingen gaan we er graag op uit. We organiseren excursies, reizen en projecten zoals Muna en UNESCO. We zijn een collegiaal team met zorg voor elkaar. En iedere week sluiten we af met de gezellige vrijdagmiddagborrel!

Het salaris is conform cao, waarbij we rekening houden met je ervaring en laatstverdiende salaris. Daarnaast bieden we, naast de gebruikelijke voordelen die het werken in het onderwijs met zich meebrengt, een laptop van school en een aantrekkelijke fietsregeling.

We bieden je graag een vrijblijvende kennismaking en rondleiding in de school aan. Een dagje meelopen met de collega’s uit de sectie kan ook. Neem hiervoor contact met ons op!

Meer informatie over het Alfrink College lees je op www.alfrink.nl.

Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Stuur dan je sollicitatie voor 16 april a.s. naar onze personeelsfunctionaris, Mary Scholten. We zien je reactie graag tegemoet!

Ons motto is: "school zijn we samen, iedereen doet ertoe"
 

Wat wij bieden

conform cao-vo

Contact

Mevr. M. Scholten

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.