docent Frans 1e grds

School

A. Roland Holst College

Ingangsdatum

1 augustus 2023

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,7 - 0,8 fte

Aantal lesuur

18 - 22

Salaris

LB/LC/LD

Functie omschrijving

Werken op het A. Roland Holst College
Als docent op het A. Roland Holst College ben je nauw betrokken bij de leerlingen en de school. Je werkt in een onderwijskundig team dat meerdere jaren lesgeeft aan dezelfde groep leerlingen. Hierdoor leer je de leerlingen goed kennen. Meestal ben je naast docent ook mentor.

Samen met collega’s werk je continu aan beter onderwijs. In teamverband gaat het om het welzijn van de leerlingen en onderwijsontwikkeling in het algemeen; in sectieverband om de leerinhoud op vakniveau. Daarnaast ben je meestal lid van een of meer specifieke werkgroepen.

Het onderwijsconcept van het ARHC bestaat uit 3 uitgangspunten:
Persoonlijk leren. Leren is een persoonlijk proces, leerlingen hebben uiteenlopende talenten en ondersteuningsbehoeften. Daarom differentiëren we en creëren we bij het ARHC mogelijkheden om maatwerk te leveren, de zelfstandigheid te vergroten en elk talent aan te spreken.
Actieve werkhouding. Leren is een actief proces, waarin leerlingen zich met aandacht en plezier ontwikkelen op weg naar hun diploma. Daarom gebruiken we bij ARHC motiverende, activerende en uitdagende werkvormen om de leerdoelen te bereiken en stimuleren we een actieve werkhouding bij leerlingen. 
Leren als een sociaal proces. Leren is een sociaal proces, waarin de persoonsvorming van onze leerlingen vorm krijgt. Daarom richten we ons bij ARHC ook op vruchtbare samenwerking, groeiende verantwoordelijkheid voor de leerling, de ander en de wereld.
Deze uitgangspunten vormen de kern van ons onderwijs en ons perspectief op het best mogelijke onderwijs. Om dit te concretiseren hebben wij ons onderwijs opgebouwd aan de hand van 4 pijlers: Vaklessen, Keuzetijd, Projecten en Coaching/mentoraat.

Wij verwachten van onze docenten dat ze hun onderwijs binnen alle pijlers kunnen vormgeven. 

 

Wat wij vragen

Voor het A. Roland Holst College zijn wij op zoek naar een docent Frans voor ongeveer 18 - 22 lesuren binnen het 1e en 2e grds gebied. Dit betreft een vacature voor vervanging van een zwangerschapsverlof dat naar verwachting tot de kerstvakantie zal duren.

Het A. Roland Holst College verwacht dat je: Specifieke functie-eisen:

 

Wat wij bieden

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC/LD van de cao vo.

Meer weten

Jouw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 31 mei 2023
Wij behouden ons het recht voor, om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ally Liefhebber, (plv. rector A. Roland Holst College), bereikbaar op telefoonnummer 035 - 7900800

Contact

Ally Liefhebber

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.