Vacature Technisch Onderwijsassistent in Sassenheim

Onderwijs

Over Rijnlands Lyceum Sassenheim

Naam school
Rijnlands Lyceum Sassenheim
Contactpersoon
Mevr. Jacqueline van Nieuwkerk
Plaats
Sassenheim
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is een algemeen bijzondere school met ca. 1500 leerlingen verdeeld over (tweetalig) vwo, havo en mavo. Wij maken deel uit van Stichting Rijnlands Lyceum met in totaal 8 scholen in PO en VO waarbij internationalisering de kernwaarde is.

De visie van het Rijnlands Sassenheim is ‘iedere leerling uitdagen en onderwijs bieden op eigen niveau’. Dat lukt ons, onze kracht zit daarbij in het omgaan met verschillen en differentiëren wat resulteert in constant hoge slaagpercentages.
Bijzonderheden

 

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
18-2-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,5
Omschrijving
Rijnlands Lyceum Sassenheim zoekt een enthousiaste en gedreven:
 
Technisch Onderwijsassistent / TOA (0,5 fte)
  
Wij komen graag met jou in contact:
Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-laboratoriumopleiding, bent proactief en flexibel, neemt initiatief, je bent creatief en kunt goed samenwerken. Je haalt voldoening het overbrengen van jouw kennis en ervaring. Je zoekt naar een uitdagende, inspirerende, lerende werkomgeving en bent gedreven om het beste uit jezelf te halen.
 
Als technisch onderwijsassistent ondersteun je docenten in de vakken Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Science bij hun praticumonderwijs. De brugklas en tweedejaars volgen het vak Science, waarin alle bètavakken zijn samengevoegd. De hectiek die dat met zich meebrengt, zie je als een uitdaging, je houdt van een dynamische omgeving en voor elk probleem vind je een oplossing.
Je werkt in een team met twee collega TOA’s en bent ook in staat zelfstandig proeven, testen en opdrachten voor te bereiden en leerlingen te begeleiden leerlingen bij de uitvoering daarvan.
Je controleert hun waarnemingen en geeft aan hen feedback. Aan de docent geef je input voor de beoordeling van het onderwijsleerproces en de resultaten. Goede kennis van de biologiestof in de bovenbouw HAVO/VWO is noodzakelijk.
Je gaat werken in onze geweldige nieuwe bètavleugel en lab’s.

Het Rijnlands Sassenheim kenmerkt zich door omgaan met verschillen en differentiatie als kernkwaliteit. Dit geldt voor onze leerlingen maar zeker ook voor de samenstelling van ons team.
We maken ons sterk om jouw kwaliteiten in beeld te krijgen en die optimaal in te zetten, gaan daarbij uit van mogelijkheden en hebben veel aandacht voor ruimte en groei, voor zowel onze leerlingen als onze medewerkers.
We stimuleren initiatieven zodat je jouw specifieke bijdrage kunt laten zien en we faciliteren je graag in je verdere professionele ontwikkeling. We werken in een open en actieve sfeer, gericht op samenwerking. We hebben we een uitgebreid inwerkprogramma voor nieuwe collega’s omdat we het belangrijk vinden dat je je snel thuis voelt bij ons, want alleen dan kun je het beste van jezelf laten zien.
 
Wat bieden wij?
Naast de warme, inspirerende, lerende omgeving, fijne collega’s, korte lijnen, veel ruimte en verantwoordelijkheid zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang. We bieden je natuurlijk een marktconform salaris in overeenstemming met je opleiding/ ervaring. Daarnaast zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden en is de CAO VO van toepassing.
Je komt te werken in een modern schoolgebouw, waarbij duurzaamheid belangrijk is en dat in de zomer van 2017 is gerenoveerd. Parkeren is geen probleem en het station is op loopafstand.
 
Meer informatie?
Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met mw. I. Tacken, conrector, te bereiken op telefoonnummer 0252 243070.
 
Interesse?
Wil je ons team komen versterken en jouw kennis, ervaring en sterke punten inzetten voor onze leerlingen, je collega’s en de schoolorganisatie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton onderaan dit scherm gebruiken.
 
We hanteren de sollicitatiecode van de Stichting Het Rijnlandslyceum, als je wilt sturen wij die toe.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.