Vacature Leerkracht ontwikkelingsgerichtonderwijs in Amsterdam

Onderwijs

Over De Odyssee

Naam school
De Odyssee
Contactpersoon
Mevr. Veldman
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
OGO
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Basisschool De Odyssee te Amsterdam, Een school waar we ontwikkelingsgericht werken in alle groepen. We hebben momenteel 475 leerlingen tegen de zomervakantie zullen meer dan 500 leerlingen in de school hebben, verdeeld over 20 groepen. Een school waar veel zaken goed geregeld zijn volgens de inspectie van het onderwijs. We zijn een school met enthousiaste hardwerkende leerkrachten. We vinden het heel belangrijk om goed te kijken naar de behoeften van de leerlingen en daar ons onderwijs in overleg met de ouders zo veel mogelijk op aan te passen. Bij ons ontwerp je samen met de kinderen je onderwijs. We werken met een continurooster op ma, di, do en vr. Op woensdag gaan de kinderen om 12.15 uur naar huis. Tijdens de pauze werkt een externe organisatie met de kinderen, hierdoor hebben de leerkrachten pauze. Voor meer informatie, kijk even op onze website.
We maken deel uit van Amos een Amsterdams schoolbestuur met 28 scholen.
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht ontwikkelingsgerichtonderwijs 
Plaatsingsdatum
11-2-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar leerkrachten die ons team komen versterken.
We zoeken leerkrachten voor onze bovenbouw (gemiddeld 28 leerlingen). Heb jij ervaring met het lesgeven aan groep 7 of 8 en wil je dit graag doen vanuit thema's zonder het exact volgen van de methode maar deze als bronnenboek gebruiken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan 't goede adres. 
Natuurlijk willen wij graag die fulltimers binnen halen dus kom maar op met je CV/motivatiebrief. Als je echt liever parttime werkt, stuur dan ook je CV en een motivatiebrief. 

We wachten op jou, om op de leukste school van Amsterdam les te komen geven aan een groep heel gemotiveerde leerlingen met fijne ouders.
Voor meer informatie, even bellen of mailen.
Dagdeel meedraaien kan altijd.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.