Vacature Docent informatica in Raalte

Onderwijs

Over Carmel College Salland

Naam school
Carmel College Salland
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent informatica 
Plaatsingsdatum
11-2-2019
Met ingang van
05-02-2019
Referentienummer
3292
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste, eerste of tweedegraads docent informatica? Kijk jij met een frisse blik naar je vak en vind je het een uitdaging om je kennis over te brengen aan leerlingen? Ben je per directe beschikbaar voor een baan bij Carmel College Salland in Raalte? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden 
Je geeft lessen informatica aan leerlingen in de bovenbouw havo en vwo. Je onderwijst en coacht de leerlingen in theorie- en praktijkonderwerpen zoals programmeren, webdevelopment, database-ontwerp, modelleren, netwerken en projectmanagement. Daarnaast geeft je 2 uur Carmelclass aan een groep leerlingen in de onderbouw met interesse in het vak Science en Technology.

Jouw profiel 
Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak informatica. Beschik jij over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak en heb je de nodige ervaring dan nodigen we je zeker ook uit om te reageren.

Jouw kennis van ICT is geen theoretisch kader dat je ooit geleerd hebt, maar de actualiteit van afgelopen week, aangevuld met een blik op de technologie van morgen. Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.
Je verstaat de kunst om leerstof goed te didactiseren en je streeft ernaar met je leerlingen tot goede resultaten te komen. Je hebt oog voor de mens achter de leerling. Je bent reflectief en gesteld op goede relaties met je leerlingen en je collega's. Je kunt goed samenwerken, bent gericht op de onderwijskundige ontwikkeling van leerlingen.

Jouw werkplek
Onze school staat midden in de samenleving. We willen voor onze leerlingen het best denkbare onderwijs realiseren. Onderwijs dat onze leerlingen voorbereidt op hun toekomst. 
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.700 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. In leerjaar drie en vier bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. De sector bedrijfsvoering ondersteunt op het gebied van financiƫn en beheer, P&O, ICT, communicatie, kwaliteitszorg, huisvestings- en facilitaire zaken.

Wij bieden
Het betreft een parttime aanstelling voor 0,6 fte, per direct. In eerste instantie tijdelijk ter ziektevervanging. Mogelijk wordt de vacature op tijdelijke basis voortgezet in het nieuwe schooljaar.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt, afhankelijk van je lesbevoegdheid, een salaris van maximaal 4.098 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) of een salaris van maximaal 4.775 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: A. Spanjer
Functie: Teamleider
Telefoon: 0572 - 348 503 

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 16 februari tot en met 24 februari) is de school gesloten en is dit telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 25 februari 2019 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie. 

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.