Vacature Medewerker planning & organisatie in Hoofddorp

Onderwijs

Over Kaj Munk College

Naam school
Kaj Munk College
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Hoofddorp
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, technasium
Beschrijving
“ Ruimte voor jouw talent!” op het Kaj Munk College

Samen met alle collega’s hebben wij deze slogan bedacht. Ruimte bieden voor een ieder om zich verder te ontwikkelen. “Ruimte voor jouw talent!” is wat wij bieden. In alles wat wij doen, houden wij ons hieraan vast. Dat geldt voor ons werk met leerlingen. Dat geldt ook voor jou, als potentiele nieuwe medewerker op onze school.

Talent, Relatie, Invloed en Veiligheid zijn sleutelwoorden waarmee de ambities op onze school worden gekenmerkt. Wij gebruiken deze als handvat tijdens ons werk, zowel in de klas als in de omgang met elkaar. Hierdoor weten wij een warm en duidelijk leerklimaat te creëren.
Onze school staat bekend om dit warme en duidelijke leerklimaat. Dat merk je in de klas, in de medewerkerskamer, in de gangen en aula’s en op de pleinen van de school.
Ouders zijn op een positieve manier betrokken in klankbordgroepen. We werken in lerende teams aan steeds weer kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Collega’s zijn betrokken op elkaar. Het denken over leren van leerlingen staat centraal.
Onderwijskenmerken als Kunst, Media en Cultuur zijn speerpunten: alle leerlingen krijgen elk jaar extra’s op dit gebied. Daarnaast profileren wij ons nadrukkelijk als Bèta-school met ons Technasium voor de havo, onze Science-Technasiumstroom in het vwo en bètadesign voor de mavo.

Vacature

Functietitel
Medewerker planning & organisatie 
Plaatsingsdatum
11-2-2019
Met ingang van
01-04-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 fte
Aantal uren
20
Omschrijving
Met ingang van 1 april 2019 zijn wij op zoek naar een medewerker planning & organisatie. In deze functie houd je je bezig met werkzaamheden op twee verschillende aandachtsgebieden; enerzijds bied je ondersteuning aan de afdeling planning & organisatie (ook wel bekend als de roosterkamer), anderzijds zal een groot deel van de werkzaamheden bestaan uit het afhandelen van het verzuim van leerlingen. 

Op de afdeling planning & organisatie ben je samen met de medior medewerker en functionaris verantwoordelijk voor diverse roosterwerkzaamheden om ervoor te zorgen dat het onderwijsproces vlekkeloos kan verlopen. Jij maakt daarbij zelfstandig de dag-, pauzesurveillance- en corveeroosters en ondersteunt je collega’s bij het maken van o.a. jaar- en vergaderroosters. 
Daarnaast informeer je medewerkers en leerlingen over wijzigingen in het (dag)rooster en beantwoord je allerhande roosterverwante vragen. 

Met betrekking tot verzuim van de leerlingen verricht je coördinerende, administratieve en begeleidende werkzaamheden. Zo zie je erop toe dat de absente leerlingen volgens de interne afspraken in het daarvoor bedoelde systeem geregistreerd worden en controleer je of deze absenties en absentiebriefjes tijdig en correct worden ingevoerd. Het is ook jouw taak om de leerlingen aan te spreken waarvan de reden van absentie onbekend is. 
Je signaleert en onderneemt actie bij structureel voorkomend afwijkend gedrag van leerlingen door het informeren van o.a. de mentor en de schoolleiding.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, bent accuraat in het verwerken van gegevens en proactief bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij zijn op zoek naar een oplossingsgerichte en flexibele collega die stressbestendig is en stevig in de schoenen staat. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om ongewenst absentiegedrag van en met leerlingen te bespreken en af te handelen. Je kunt goed overweg met Excel. Kennis en ervaring met Untis en/of Magister is een pré.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het Kaj Munk College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel Onderwijs Ondersteunend Personeel als eerste- en tweede graads docenten goede doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

De aanstelling beslaat 0,5 fte (20 uur per week), verdeeld over 4 werkdagen (maandag, dinsdag, donderdag van 09.00 tot 14.00 uur, woensdag van 07.30 tot 14.30 uur).

In eerste instantie betreft het een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd. 

Deze functie wordt gehonoreerd conform cao VO schaal 6.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.