Vacature Docent Mens en Gezondheid in DELFT

Onderwijs

Over Grotius College

Naam school
Grotius College
Contactpersoon
Dhr. Koeleman
Plaats
DELFT
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Op het Grotius College zetten we ons graag in om het beste uit onze leerlingen te halen. We willen onze leerlingen zich laten ontwikkelen tot positieve, zelfstandige en mondige mensen met oog voor de wereld waarin zij leven. Met respect en waardering voor elkaar. Dat is ons doel. Dat doen we niet alleen met ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers, maar vooral door intensief samen te werken met de leerlingen zelf en hun ouders. En door de leerlingen onderling met elkaar te laten samenwerken. Dat is de kracht van samen!

We bieden onze leerlingen graag de kans hun talenten ten volle te benutten. Juist in onze brede scholengemeenschap stimuleren we hen te werken op hun eigen niveau. We stemmen het onderwijs af op de leerbehoefte van de leerling en kunnen toegesneden hulp en stimulans bieden. Een veilige en goedverzorgde leer- en werkomgeving is daarbij onmisbaar. Binnen Grotius zijn er goede doorstroommogelijkheden. Ook is er een uitgebreid aanbod aan buitenlesactiviteiten op cultureel en sportief gebied en er zijn internationale mogelijkheden. Wij hebben meerdere contactscholen in Europa waarmee we regelmatig uitwisselingen doen.
We hechten veel waarde aan de mening en ideeën van onze leerlingen. Per vestiging is er daarom een leerling-panel of leerlingenraad, die op allerlei gebieden wordt ingeschakeld.

Vacature

Functietitel
Docent Mens en Gezondheid 
Plaatsingsdatum
8-2-2019
Met ingang van
per direct 7 lessen
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6578
Aantal uren
16
Omschrijving

In verband met een zwangerschapsvervanging zoeken wij voor onze locatie SC Delfland  van Bleyswijckstraat 72  2613 RT Delft een Docent Mens en Gezondheid

7 lessen (0,2878 wtf) per direct en 16 (0,6578 wtf)  lessen per 7-4-2019 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Wij zoeken een bevoegd docent M&G of studerend hiervoor in de laaste fase van de studie

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden


conform CAO VO 2018-2019


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie kunt u sturen aan de dhr. Laurens Koeleman (afdeling Personeel- en Salarisadministratie): l.koeleman@grotiuscollege.nl.
Informatie over de functie is verkrijgbaar bij dhr. Charles Barto (directeur) c.barto@sc-delfland.nl  tel. 015-2000014

Op de locatie SC  Delfland verzorgen het Christelijk Lyceum Delft (CLD) en het Grotius College (GC) samen vmbo-opleidingen in de gemengde, kader- en basisberoepsgerichte leerweg.

Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt om zelf te werven.
Werving- & selectiebureaus hoeven dus niet te reageren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.