Vacature Docent Horeca, Bakkerij en Recreatie in DELFT

Onderwijs

Over Grotius College

Naam school
Grotius College
Contactpersoon
Dhr. Koeleman
Plaats
DELFT
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Op het Grotius College zetten we ons graag in om het beste uit onze leerlingen te halen. We willen onze leerlingen zich laten ontwikkelen tot positieve, zelfstandige en mondige mensen met oog voor de wereld waarin zij leven. Met respect en waardering voor elkaar. Dat is ons doel. Dat doen we niet alleen met ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers, maar vooral door intensief samen te werken met de leerlingen zelf en hun ouders. En door de leerlingen onderling met elkaar te laten samenwerken. Dat is de kracht van samen!

We bieden onze leerlingen graag de kans hun talenten ten volle te benutten. Juist in onze brede scholengemeenschap stimuleren we hen te werken op hun eigen niveau. We stemmen het onderwijs af op de leerbehoefte van de leerling en kunnen toegesneden hulp en stimulans bieden. Een veilige en goedverzorgde leer- en werkomgeving is daarbij onmisbaar. Binnen Grotius zijn er goede doorstroommogelijkheden. Ook is er een uitgebreid aanbod aan buitenlesactiviteiten op cultureel en sportief gebied en er zijn internationale mogelijkheden. Wij hebben meerdere contactscholen in Europa waarmee we regelmatig uitwisselingen doen.
We hechten veel waarde aan de mening en ideeën van onze leerlingen. Per vestiging is er daarom een leerling-panel of leerlingenraad, die op allerlei gebieden wordt ingeschakeld.

Vacature

Functietitel
Docent Horeca, Bakkerij en Recreatie 
Plaatsingsdatum
8-2-2019
Met ingang van
06-05-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3289
Aantal uren
8
Omschrijving


Het Grotius College (STOVOD)  is per 1 juni 2019, in verband met pensionering van onze huidige docent, op zoek naar een
docent Horeca, Bakkerij en Recreatie met nadruk op Bakkerij voor onze locatie SC Delfland aan de van Bleyswijckstraat 72, 2613 RT DelftHet betreft een reguliere vacature

 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen


Wij zoeken een gedreven bevoegde docent met ervaring in lesgeven aan onze doelgroep en met affiniteit voor de bakkerij. Bij voorkeur ook met enige jaren bakkerijervaring.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
conform CAO VO 2018-2019 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Uw sollicitatie kunt u sturen aan de heer Laurens Koeleman (afdeling Personeel- en Salarisadministratie): l.koeleman@grotiuscollege.nl.
Informatie over de functie is verkrijgbaar bij dhr. Charles Barto (directeur) c.barto@sc-delfland.nl  tel. nr. 015-2000014Op de locatie SC  Delfland verzorgen het Christelijk Lyceum Delft (CLD) en het Grotius College (GC) samen vmbo-opleidingen in de gemengde, kader- en basisberoepsgerichte leerweg.

Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt om zelf te werven.

Werving- & selectiebureaus hoeven dus niet te reageren.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.