Vacature Groepsleerkracht groep 7 in Amsterdam

Onderwijs

Over Driemaster

Naam school
Driemaster
Contactpersoon
Mevr. Justa Heijm
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Welkom op de Driemaster!
De Driemaster ligt vlakbij het Boven-IJ Ziekenhuis, verscholen in het groen. De school heeft ongeveer 360 leerlingen verdeeld over 15 groepen. Verder is er een Voorschool met vier groepen aan de school verbonden. De naam van de school hebben we niet zomaar gekozen. De drie masten staan voor: de leerlingen, de ouders en de leerkrachten.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 7 
Plaatsingsdatum
8-2-2019
Met ingang van
06-05-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,85
Omschrijving
Onze leerkracht van groep 7 heeft de kans gekregen om met zijn gezin op reis te gaan en daarom zoeken wij een vervanger voor deze gezellige groep. Op woensdag is er een ervaren vaste leerkracht voor de groep, voor de andere 4 dagen zoeken wij een nieuwe collega. De baan is in eerste instantie tijdelijk, maar de kans op een vervolg is zeer groot, zowel binnen onze school als binnen ons bestuur, AMOS.  

De Driemaster is een middelgrote school in Amsterdam-Noord. We zijn gevestigd tussen het groen in de Banne en hebben ruim 300 leerlingen, verdeeld over 14 groepen. Het team bestaat uit betrokken en enthousiaste onderwijsmensen die veel samenwerken om het beste uit onze leerlingen te halen. Wij werken met een leerstofjaarsysteem en gebruiken moderne lesmethoden. Naast goed onderwijs in de basisvakken geven wij extra Engels en er is een plusklas voor alle groepen.  
AMOS is een groot bestuur binnen Amsterdam dat goed voor haar personeel zorgt. Elke werknemer krijgt een tablet met toetsenbord in bruikleen waarmee zowel op school als thuis gewerkt kan worden. 

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken een gedreven en enthousiaste leerkracht en collega die zin heeft om onze groep 7 tot en met de zomervakantie te begeleiden. Er is nog een andere groep 7 en tussen de leerkrachten is er sprake van een goede onderlinge samenwerking. Ook is er begeleiding van directie en IB mogelijk. Ervaring met digibord is een vereiste. Ervaring met Parnassys en de Kanjertraining zijn een prĂ© maar niet noodzakelijk. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform de CAO
Arbeidsvoorwaarden
Conform de CAO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Is dit iets voor jou? We nodigen je uit een brief te schrijven. Naar aanleiding daarvan zullen er gesprekken plaats vinden, en zo nodig een tweede gespreksronde. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.