Vacature Leerkracht middenbouw in Amsterdam

Onderwijs

Over het Wespennest

Naam school
het Wespennest
Contactpersoon
Dhr. Steven Hoyer
Plaats
Amsterdam
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Leerkracht middenbouw 
Plaatsingsdatum
8-2-2019
Met ingang van
zo snel mogelijk
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
De functie van Leerkracht bij de Jenaplanschool Het Wespennest 
Het Jenaplanonderwijs gaat uit van verschillen tussen mensen en dus tussen kinderen. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich volgens hun eigen wetten van zijn persoonlijke chemie. We kijken niet alleen naar wat de leerlingen moeten leren, we kijken ook naar wat de leerlingen willen leren en waarin zij goed zijn en bijzonder. De eigen interesse speelt een belangrijke rol. Tevens is enige mate van keuzevrijheid gewenst. We zijn op zoek naar een sterke, ervaren leerkracht die graag op onze vernieuwingsschool wil komen werken. 

Jouw groep en de aanstelling 
Je gaat aan de slag met groep 4/5, in het jenaplanonderwijs werken wij met heterogene groepen. Het gaat om een fulltime baan. Indien gewenst is het mogelijk om een aanstelling in de talentenpool van de ASKO te krijgen.

Eisen

Functie-eisen
Wat voor een Leerkracht ben je en wat neem je mee? 
* Een afgeronde Pabo – opleiding. 
* Bij voorkeur bekendheid of enige ervaring op een vernieuwingsschool. 
* Ervaring en affiniteit met de middenbouw. 
* Een sympathieke en open houding naar jezelf en je omgeving toe. 

Als je jezelf zou moeten beschrijven herken je je als een leerkracht met een onderzoekende houding, die zelf ook graag wil leren. Je bent in staat om je snel in te werken in onze manier van lesgeven, dat wil zeggen dat je heel goed met en vanuit het kind kan en wil werken. Je bent een zeer gemotiveerde leerkracht die graag met kinderen uit groep 4/5 werkt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Onderdeel van ASKO scholen 
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van 33 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten, waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden in de School en leren met ICT.

ASKO heeft tevens een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer

Wij zoeken een leerkracht in verband met vervanging voor de duur van 2 a 3 maanden. Na deze periode is een dienstverband in de Talentenpool mogelijk of in een van de dan beschikbare vacatures binnen ASKO. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als Leerkracht bij Het Wespennest? 
Neem dan meteen contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie via de mail J.Hiemstra@askoscholen.nl 

Contactpersoon: Jeroen Hiemstra 
Schoolleider Het Wespennest 
Het Breed 6 
1025 PZ Amsterdam 
Tel 065 024 0379 
Website: www.hetwespennest.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.