Vacature Docent Nederlands 2e graad in Zutphen

Onderwijs

Over Het Stedelijk Zutphen

Naam school
Het Stedelijk Zutphen
Contactpersoon
Mevr. N. (Nynke) Hoekstra
Plaats
Zutphen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Stedelijk Zutphen Het Stedelijk Zutphen is een moderne school voor voortgezet onderwijs, waar leerlingen van alle niveaus welkom zijn. Het Stedelijk is een gecertificeerde begaafdheidsprofielschool en geeft les volgens het Daltonprincipe. Het Stedelijk valt samen met elf andere scholen onder het bestuur van Achterhoek VO. 
 
Op Het Stedelijk Zutphen leren leerlingen met plezier! Dat doen ze in een kleinschalige school, waarin persoonlijk leren en maatwerk centraal staan. Leerlingen maken hun eigen keuzes in het programma en kiezen de weg naar het diploma dat bij hen past. Docenten en medewerkers begeleiden daarbij. Onze brugklassers maken al voor de zomer kennis met hun coach, tijdens een persoonlijk gesprek waarbij natuurlijk ook hun ouders aanwezig zijn. Dat gesprek herhalen we iedere acht weken!
 
Meer weten over onze school: kijk op www.hetstedelijkzutphen.nl

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
8-2-2019
Met ingang van
1 april 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 tot 0,8 fte
Aantal uren
15 - 20
Omschrijving
Het Kompaan College Vorden Zutphen is een school voor vmbo waar leerlingen leren met plezier! Het Kompaan College staat voor: praktijk realistisch leren, het aanbieden van maatwerk, leren kiezen en persoonlijke aandacht. Wij werken op dit moment aan een nieuw onderwijskundig concept  met bijbehorende nieuwbouw. Binnen deze ontwikkeling neemt leren in de echte wereld, in samenwerking met bedrijven en instellingen in de regio, een belangrijke plaats in.

Het Kompaan College biedt beroepsgericht onderwijs aan op het niveau van vmbo basis-, kader- en gemengde theoretische leerweg en op mavo-niveau. De school is ontstaan uit ’t Beeckland in Vorden en het vakcollege van Het Stedelijk in Zutphen. Vanaf 1 januari 2019 gaat het Kompaan College verder als zelfstandige school met twee locaties. 

Ter vervanging van zwangerschap zijn wij voor onze locatie in Zutphen op zoek naar een: 

Docent Nederlands 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands met een 2e graads bevoegdheid. Ervaring in het vmbo basis en/of kader is voor deze functie wenselijk. De docent die wij zoeken heeft ervaring in het coachen van leerlingen of ruime ervaring als mentor. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden


Wij bieden een inschaling conform CAO VO en houden daarbij rekening met je laatsverdiende salaris. Je bent werkzaam in een enthousiast team in ontwikkeling. Het Kompaan College maakt deel uit van Stichting Achterhoek VO. Deze werkgever kent een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb jij ervaring als docent Nederlands in het VMBO en geef jij op inspirerende wijze les?? Ben jij een goede coach en wil je leerlingen begeleiden bij hun schoolloopbaan? Maak ons dan nieuwsgierig naar wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Stuur ons je CV en motivatie uiterlijk 18 februari 2019, waarin je aangeeft waarom jij de collega bent, waar wij naar op zoek zijn! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janneke Veldhuis (locatieleider) of Nynke Hoekstra (personeelsfunctionaris) op telefoonnummer 0575 – 590909.

Het Kompaan College valt samen met dertien andere scholen onder het bestuur van Achterhoek VO. Meer weten? Kijk op www.achterhoekvo.nl. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.