Vacature Conciërge in Wijchen

Onderwijs

Over Paschalis

Naam school
Paschalis
Contactpersoon
Mevr. Lieke van de Ven
Plaats
Wijchen
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Paschalisschool is gelegen in Wijchen-Noord, op een prachtig sportpark, gehuisvest in het multifunctionele gebouw de Suikerberg. Onze school telt ongeveer 370 leerlingen, verdeeld over 15 groepen. We werken volgens het leerstofjaarklassensysteem. Ons team is open en leergierig en werkt professioneel samen aan het versterken, verdiepen en verbreden van het onderwijs. Twee jaar geleden zijn we gestart met het traject Leren zichtbaar maken, ontwikkeld door professor J. Hattie, waarbij de impact van de leerkracht op het leren van de leerling centraal staat. Onze pedagogische huisstijl stoelt op grondbeginselen van De Vreedzame School en hebben wij hoog in ons vaandel staan. Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, ontwikkeling, kwaliteit en plezier.

De Paschalis is onderdeel van Samenwerkingsstichting Kans & Kleur.
Dit is een stichting voor katholiek, openbaar, bijzonder-neutraal en interconfessioneel primair onderwijs in de gemeente Wijchen. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs op alle basisscholen in de gemeente Wijchen. Daaronder vallen scholen in de plaatsen Alverna, Batenburg, Balgoij, Bergharen, Hernen, Niftrik en Wijchen zelf. Onze 14 basisscholen tellen ongeveer 3400 leerlingen. De stichting heeft een eenhoofdig College van Bestuur en een Raad van Toezicht. De schooldirecteuren zijn integraal verantwoordelijk voor de aansturing van hun school. Zij maken deel uit van het directieberaad en zij leveren een actieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de stichting.

De missie van Kans & Kleur ligt in de naam besloten: Elk kind zijn eigen kans en iedere school haar eigen kleur. Samen bieden scholen elk kind in Wijchen een kans en iedere school krijgt binnen de stichting de ruimte een eigen kleur aan te nemen. De kernwaarden van de samenwerkingsstichting Kans & Kleur zijn: kleurrijk, bevlogen, zorgzaam, ambitieus, verbonden en open.
 

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Plaatsingsdatum
7-2-2019
Met ingang van
15-03-2019
Referentienummer
CoPasfebr2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,75(30)
Omschrijving
Conciërge op de Paschalisschool
Als conciërge op de Paschalisschool voer je, in samenwerking met enthousiaste vrijwilligers, de conciërgetaken uit. Je voert klusjes in en rondom de school uit. Je surveilleert tijdens pauze en voert opruimwerkzaamheden uit. Bij studiedagen en ouderavonden zorg je voor het klaarzetten van de spullen. Op dagen dat de administratief medewerker er niet is, zorg je dat de telefoon beantwoord wordt. Daarnaast zorg je voor kopieer- en lamineerwerk. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
We zijn op zoek naar iemand die
  • Bij voorkeur in het bezit is van BHV;
  • Sociaal vaardig en pedagogisch competent is;
  • Minimaal in het bezit is van een mbo-diploma op niveau 3.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
3 (OOP)
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
  • Een leuke, afwisselende baan in een enthousiast team;
  • Een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met uitzicht op vast (voor externe kandidaten) voor 0,75 WTF (30 uur);
  • Je werkdagen zijn verdeeld over vijf dagen gedurende de vastgestelde schoolweken;
  • Een beloning conform CAO PO, inschaling in schaal 3 (OOP), afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Reageren kan tot en met 19 februari. Je motivatie met CV kun je bij voorkeur mailen naar Lieke van de Ven, directeur van de Paschalisschool, lieke.vande.ven@kansenkleur.nl. Of per post naar Suikerbergseweg 2, 6604 AE in Wijchen.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je ook terecht bij Lieke van de Ven, op telefoonnummer 024-366 12 09.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in het proces. Het overleggen van een geldig VOG is verplicht bij indiensttreding.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.