Vacature Werkplekbeheerder 0,8 wtf 181936 in Tilburg

Onderwijs

Over 2College

Naam school
2College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Tilburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Werkplekbeheerder 0,8 wtf 181936 
Plaatsingsdatum
7-2-2019
FTE
0,8
Omschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt in Oisterwijk op een aparte locatie onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3750 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.

Als Werkplekbeheerder zorg je er voor dat jouw collega’s en leerlingen van de 2College scholen probleemloos kunnen werken met alle IT systemen die er binnen de organisatie zijn. Je lost storingen op en bent daarmee zowel op hard- als software niveau bezig. De software omgeving is sterk Microsoft gekleurd. Ook beantwoord je de vragen van je collega’s. Verder omvatten de taken onder andere: het zorg dragen voor de inrichting van nieuwe ICT werkplekken, het op gebruikersniveau toegang geven tot programma’s, je houdt je bezig met netwerkbeheer en alle andere voorkomende werkzaamheden die bijdragen tot een probleemloze werking van de IT systemen. 2College werkt met een digitale helpdesk waarin calls verwerkt worden.
2College heeft 7 locaties waarop les gegeven wordt. Je mogelijke werkveld bestrijkt al de locaties in een team van 4 beheerders. Mobiel zijn is een pre.

Functie eisen
• Relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4 / HBO opleidingsrichting ICT beheerder
• Minimaal deels MCSA gecertificeerd en de wil om je verder te ontwikkelen
• Hands on mentaliteit
• Uitstekende communicatieve vaardigheden
• Proactief en klantgericht
• Office ken je door en door
• Relevante ervaring met planmatig werken
• Stressbestendig en flexibel
• Creatief in het vinden van oplossingen maar juist ook in staat volgens protocollen te werken.

De vacature werkplekbeheerder, betreft een vacature voor 0,8 wtf. Aanstelling geschiedt in een tijdelijk dienstverband voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.