Vacature Docent wiskunde 2e graads in Katwijk

Onderwijs

Over Pieter Groen

Naam school
Pieter Groen
Contactpersoon
Mevr. CPM Quist
Plaats
Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 2e graads 
Plaatsingsdatum
7-2-2019
Referentienummer
PG/AT
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,32
Aantal uren
8
Omschrijving
Wil jij jouw kennis over je vak overbrengen op onze leerlingen? Leerlingen enthousiast leren hoe ze de stelling van Pythagoras en de driehoek van Pascal kunnen toepassen? En wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (TTO) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

Jouw uitdaging
Je bent een enthousiaste 2e graads bevoegde docent wiskunde (of in opleiding daarvoor), een wiskundedocent ‘nieuwe stijl’ en je werkt graag met leerlingen gedifferentieerd en met ICT. Je geeft graag les aan onderbouwleerlingen, met name op de mavoafdeling. Je brengt je leerlingen in aanraking met het nut van je vak en je weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen.  

Jouw team
Je bent lid van de sectie wiskunde die uit 10 wiskundedocenten bestaat. Naast het werken met de methode getal en ruimte, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.
 
Je wordt bij start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Jij bent
Studerende in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid wiskunde. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid of een tto aanvulling. 
  • Salaris conform cao VO in schaal LB/LC
  • Eindejaarsuitkering van 7,4%
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars
Onze school
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan.  Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra’s Pieter Groen Academy waar leerlingen kiezen uit wetenschap, sport, musical of technologie. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.  
 
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 20 februari 2019 via Meesterbaan.nl.

Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anja van Rhijn, directeur Pieter Groen. Telefonisch bereikbaar op nummer 071 4024201 / 06 30636553  en per mail: a.vanrhijn@pietergroen.nl
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Christien Quist, personeelszaken. Telefonisch bereikbaar op nummer 071 4061064 en per mail: c.quist@andreascollege.nl
 
De brievenselectie en de sollicitatiegesprekken zullen eind februari 2019 plaatsvinden.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.