Vacature Junior Controller / Auditor in VLAARDINGEN

Onderwijs

Over Lentiz Onderwijsgroep

Naam school
Lentiz Onderwijsgroep
Contactpersoon
Mevr. M. Metselaar
Plaats
VLAARDINGEN
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Lentiz | onderwijsgroep bestaat uit totaal 14 scholen. Het onderwijs binnen de Lentiz onderwijsgroep is divers van aard, waarbij ieder onderwijssoort zijn specifieke kenmerken binnen de eigen omgeving heeft: Vmbo en mbo in onder andere de groene sector worden verzorgd in het Westland en Schiedam; Vmbo (Zorg & Welzijn, Techniek en Economie), havo en vwo worden verzorgd in de regio Nieuwe-Waterweg Noord, Midden-Delfland, Barendrecht, Middelharnis en Bleiswijk;

Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Het onderwijs wordt aangeboden zowel in voltijd- als in deeltijdopleidingen en ook in de vorm van contractactiviteiten. Het ontwikkelen van de mogelijkheden en het benutten van capaciteiten van de leerlingen en studenten staan hierbij hoog in het vaandel. De Lentiz onderwijsgroep streeft er niet alleen naar dat iedere leerling aansluitend bij zijn mogelijkheden een diploma haalt, maar ook een goede kans van slagen heeft in het vervolgonderwijs.

De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs op interconfessionele grondslag met algemene toegankelijkheid en onderwijs op algemeen bijzondere grondslag waarbij ruimte wordt geboden voor het karakter van het openbaar onderwijs.
 

Vacature

Functietitel
Junior Controller / Auditor 
Plaatsingsdatum
7-2-2019
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0 fte
Omschrijving
Vacaturenummer: STF-februari-01
Publicatiedatum: 6 februari 2019
 
Lentiz onderwijsgroep is een innovatieve scholengroep voor voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. De scholen bevinden zich in de economische regio’s Greenport, Mainport, Midden-Delfland en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en zijn verspreid over zeven gemeenten. Lentiz staat voor goed onderwijs voor alle leerlingen en studenten, is ondernemend en ontwikkelt innovatieve onderwijsprojecten in samenwerking met partijen in de regio. Lentiz onderwijsgroep telt 14 scholen met circa 7.300 leerlingen en studenten en circa 800 medewerkers.
 
Voor onze afdeling Controlling zijn wij op zoek naar een:
 
Junior Controller / Auditor
 
Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast
Werktijdfactor:    0,8 - 1,0
Ingangsdatum:     in overleg nader te bepalen
 
Ben jij een op zoek naar de volgende stap in je carrière? Zoek je een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!
 
De afdeling Controlling van het stafbureau is verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van business- en financial control en auditing, rapporteren aan verschillende stakeholders conform planning- en controlcylcus, proces- en risicomanagement, governance, interne audits en advisering over bedrijfseconomische vraagstukken.
 
Functieomschrijving:
Als junior controller/auditor ondersteun en adviseer je de Raad van Bestuur en onze vo- en mbo-scholen. In samenwerking met ervaren collega’s zijn je aandachtsgebieden onder andere de (meerjaren)-begroting, tussentijdse financiële rapportages, projectverantwoordingen en interne audits. Ook andere projecten en onderwerpen kunnen tot je takenpakket gaan behoren.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Functie-eisen:
Als junior controller/auditor krijg je de ruimte naar een adviesrol te groeien en de directies van onze scholen te ondersteunen op het gebied van de planning- en controlcyclus. Je bent in staat om de vertaalslag te maken van beleid naar cijfers en vice versa. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, je vindt het leuk om vanuit een klein team te werken, maar je krijgt ook veel ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.
Je hebt een aanpakkersmentaliteit, beschikt over analytisch vermogen, je bent punctueel, je hebt een dienstverlenende houding en je wilt je adviesvaardigheden verder ontwikkelen.
 
Wat vragen wij?
 • Je beschikt over een afgeronde hbo of wo opleiding in een relevante richting;
 • Je hebt twee tot vijf jaar relevante werkervaring;
 • Je bent enthousiast, doortastend, positief kritisch en een teamspeler;
 • Je kunt (financiële)cijfers analyseren en doorgronden;
 • Je kunt goed omgaan met veel informatie en kan hoofd- van bijzaken scheiden;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Je beheerst Microsoft Excel op een ervaren niveau.
 
 • Wat bieden wij?
 • Een zelfstandige functie in een ondernemend team in een prettige werksfeer;
 • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een inschaling in salarisgroep 10 met een brutosalaris van max € 4.123,00 afhankelijk van werkervaring en opleiding volgens de cao mbo, met een doorgroeimogelijkheid naar salarisgroep 11.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal 10
Arbeidsvoorwaarden
Voor informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met mw. R. Dobbelstein, Sr. HRM-adviseur (010 – 204 16 42).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdagochtend 7 maart 2019. De tweede gespreksronde is gepland voor vrijdagochtend 15 maart 2019.
 
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met mw. L. van Ommen, Controller (010 – 204 16 18). Voor informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met mw. R. Dobbelstein, Sr. HRM-adviseur (010 – 204 16 42).
 
Herken je jezelf in deze vacature?
Stuur dan je sollicitatiebrief en cv t.a.v. mw. L. van Ommen per e-mail naar: sollicitatie-STF@lentiz.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 24 februari 2019.  U wordt op maandag 4 maart geïnformeerd of een uitnodiging op 7 maart plaats zal vinden.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.