Vacature Docent NASK 2e graads bevoegd in Zutphen

Onderwijs

Over Het Stedelijk Zutphen

Naam school
Het Stedelijk Zutphen
Contactpersoon
Mevr. N. (Nynke) Hoekstra
Plaats
Zutphen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Stedelijk Zutphen Het Stedelijk Zutphen is een moderne school voor voortgezet onderwijs, waar leerlingen van alle niveaus welkom zijn. Het Stedelijk is een gecertificeerde begaafdheidsprofielschool en geeft les volgens het Daltonprincipe. Het Stedelijk valt samen met elf andere scholen onder het bestuur van Achterhoek VO. 
 
Op Het Stedelijk Zutphen leren leerlingen met plezier! Dat doen ze in een kleinschalige school, waarin persoonlijk leren en maatwerk centraal staan. Leerlingen maken hun eigen keuzes in het programma en kiezen de weg naar het diploma dat bij hen past. Docenten en medewerkers begeleiden daarbij. Onze brugklassers maken al voor de zomer kennis met hun coach, tijdens een persoonlijk gesprek waarbij natuurlijk ook hun ouders aanwezig zijn. Dat gesprek herhalen we iedere acht weken!
 
Meer weten over onze school: kijk op www.hetstedelijkzutphen.nl

Vacature

Functietitel
Docent NASK 2e graads bevoegd 
Plaatsingsdatum
6-2-2019
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
20
Omschrijving
Het Kompaan College Vorden Zutphen is een school voor vmbo waar leerlingen leren met plezier! Het Kompaan College staat voor: praktijk realistisch leren, het aanbieden van maatwerk, leren kiezen en persoonlijke aandacht. Wij werken op dit moment aan een nieuw onderwijskundig concept  met bijbehorende nieuwbouw. Binnen deze ontwikkeling neemt leren in de echte wereld, in samenwerking met bedrijven en instellingen in de regio, een belangrijke plaats in.

Het Kompaan College biedt beroepsgericht onderwijs aan op het niveau van vmbo basis-, kader- en gemengde theoretische leerweg en op mavo-niveau. De school is ontstaan uit ’t Beeckland in Vorden en het vakcollege van Het Stedelijk in Zutphen. Vanaf 1 januari 2019 gaat het Kompaan College verder als zelfstandige school met twee locaties. 

Voor onze locatie in Vorden zijn wij met spoed op zoek naar een: 

Docent NASK of Natuurkunde voor 0,4 - 0,8 fte 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Jouw Profiel
Je hebt hart voor de leerling, daagt hen op creatieve wijze uit tot ontdekking van nieuwe inzichten. Je bent een teamspeler die niet bang is voor veranderingen. Je vindt het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze school. Een onderwijsbevoegdheid NASK of natuurkunde is gewenst, maar ook studerende docenten worden uitgenodigd te solliciteren. Werkervaring in het vmbo is een pré.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Allereerst ben je werkzaam in een enthousiast team in ontwikkeling. De functie is gewaardeerd in schaal LB. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij een bevlogen docent die het leren voor onze leerlingen leuk maakt? Wil je graag zo snel mogelijk kennis met ons maken? Maak ons dan nieuwsgierig naar wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Stuur ons dan je CV en motivatie voor 24 februari uitsluitend via Meesterbaan waarin je aangeeft waarom jij de collega bent, waar wij naar op zoek zijn! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roos Willemsen (directeur) of Nynke Hoekstra (personeelsadviseur) op telefoonnummer 0575 – 590909.
 
Het Kompaan College Vorden Zutphen valt samen met dertien andere scholen onder het bestuur van Achterhoek VO. Meer weten? Kijk op www.achterhoekvo.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze tekst stellen wij niet op prijs
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.