Vacature Werken in het beste lerarenteam van Rotterdam 2018?............................

Onderwijs

Over De Tuimelaar 

Naam school
De Tuimelaar 
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Vacature

Functietitel
Werken in het beste lerarenteam van Rotterdam 2018?................................ Kom dan werken op De Tuimelaar! 
Plaatsingsdatum
6-2-2019
FTE
1,0
Omschrijving
Werken in het beste lerarenteam van Rotterdam 2018?................................ Kom dan werken op De Tuimelaar!
Op onze nieuwe school durven we te dromen! Een droom is iets waar je naar kunt streven. Om onze dromen waar te maken tonen we lef, liefde en doorzettingsvermogen en willen we impact hebben op onze leerlingen.Op De Tuimelaar willen we leerlingen en teamleden blijvend motiveren en stimuleren, zodat we onze dromen kunnen realiseren. Met ons onderwijs willen we leerlingen prikkelen, tot nadenken aanzetten en helpen om samen de volgende stap te zetten. Om dat waar te maken hebben we een extra LeerKRACHT nodig!
Vanwege het vertrek van een collega zijn we per 1 april op zoek naar een enthousiaste leerKRACHT voor de onderbouw Â(1FTE) die bij voorkeur wel breder inzetbaar is

Het gaat om een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Salarisschaal: LB
Â
Wat hebben wij te bieden:
Een gecertificeerde LeerKRACHT-school
Samen met stichting LeerKRACHT werken we elke dag samen aan een nog betere school. Op onze school heerst een professionele cultuur van âelke dag samen een beetje beterâ. We hebben de ambitie om als team intensief samen te werken om het onderwijs op De Tuimelaar naar eigen inzicht te verbeteren door gezamenlijke doelen te stellen, opgeknipt in overzichtelijke leerkrachtacties. Zo kunnen we snel bijstellen en voelen we ons samen verantwoordelijk.

Eigentijds onderwijs door ontwikkelingen als Leren Zichtbaar Maken
Afgelopen schooljaar zijn we gestart met Leren Zichtbaar Maken. We werken steeds doelgerichter aan de hand van succescriteria in de klas, maar ook tijdens bordsessies! Hierdoor ontstaat meer eigenaarschap voor het leerproces bij leerlingen en succeservaringen bij Leerkrachten.
Een gerenoveerd en eigentijds schoolgebouw
De school is ingrijpend verbouwd. We hebben een modern fris gebouw, klaar voor het onderwijs van toekomst!

Een professioneel betrokken team
Bij ons op school nauwelijks ziekteverzuim, de medewerkerstevredenheid is hoog (8,0)! Kom jij ons team versterken? Wij bieden jou een klein en professioneel team, waarin je elke dag een beetje beter wordt!
Wij vragen :
-ÂÂÂÂÂÂÂÂÂ Een gemotiveerde en enthousiaste collega die wil meewerken aan eigentijdse onderwijsvernieuwingen en innovatief is
-ÂÂÂÂÂÂÂÂÂ Een flexibele instelling
-ÂÂÂÂÂÂÂÂÂ Een proactieve en open houding naar collegaâs en ouders
-ÂÂÂÂÂÂÂÂÂ Een teamspeler
-ÂÂÂÂÂÂÂÂÂ Een leerkracht die kinderen activiteert, stimuleert en uitdaagt
-ÂÂÂÂÂÂÂÂÂ Een leerkracht die leerlingen en ouders hoort en ziet en dus beschikt over goede contactuele eigenschappen
-ÂÂÂÂÂÂÂÂÂ Ouders ziet als partners bij de ontwikkeling van leerlingen
-ÂÂÂÂÂÂÂÂÂ Iemand die altijd al graag in het Lerarenteam van Rotterdam heeft willen werken!Nadere informatie en solliciteren:
U kunt uw motivatiebrief en uw CV vanaf heden mailen naar: s.vreugdenhil@bsdetuimelaar.nl

Meer informatie kunt u opvragen bij Sanne Vreugdenhil, directeur. Telefoon: 06-48104114 ÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂ
Voor meer informatie over onze school, neem een kijkje op onze
geheel vernieuwde website: www.bsdetuimelaar.nl of onze facebookpagina: https://www.facebook.com/bsdetuimelaar/

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.