Vacature Pedagogisch medewerker in Nieuw-Vennep

Onderwijs

Over Herbert Vissers College

Naam school
Herbert Vissers College
Contactpersoon
Mevr. Klabbers
Plaats
Nieuw-Vennep
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Herbert Vissers College is een brede scholengemeenschap voor vmbo bk, mavo, havo, atheneum, gymnasium en HVX (sinds schooljaar 19/20 wordt er gewerkt met een nieuwe onderwijsmethode, HVX. Die uitgaat van persoonlijke groei en waar leerlingen de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling. Met hulp van docent-coaches werken leerlingen aan hun persoonlijke leerroutes voor Nederlands, Engels en wiskunde en aan projecten die zij zelf vormgeven en uitvoeren. Lees verder op onze website).
 
Het is een school met een christelijke grondslag, waar iedereen welkom is. Onderwijs volgen bij ons betekent respect hebben voor elkaars mening en onderlinge verschillen. Speerpunten in ons beleid zijn aandacht voor het talent dat in ieder kind zit en zorg voor elkaar. Momenteel hebben wij 1740 leerlingen en ruim 200 medewerkers, die gehuisvest zijn in drie gebouwen. 
 
Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn een school met hart voor de leerling en oog voor veiligheid en duidelijkheid. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Opleiden en Ontwikkelen heeft een prominente plaats in het personeelsbeleid. 
Het HVC is een gecertificeerde opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten zelf nieuwe docenten opleiden en stagiaires begeleiden.
 
De school is gevestigd in Nieuw-Vennep, centraal in het groeigebied Haarlemmermeer en is uitstekend bereikbaar. 

Vacature

Functietitel
Pedagogisch medewerker 
Plaatsingsdatum
6-2-2019
Met ingang van
1 maart 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3857
Omschrijving
De vacature is 0,3857 fte (16 uur per week), de startdatum is 1 maart 2019. Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast. De pedagogisch medewerker is het eerste aanspreekpunt in de school voor ouders, leerlingen en collega’s met betrekking tot verzuim. Hij/zij verzorgt de eerste opvang voor leerlingen die uit de les worden gestuurd en/of zich tijdens de schooldag ziek melden. Ook ondersteuning van mentoren en leerjaarcoördinatoren behoort tot de werkzaamheden. Er wordt nauw samengewerkt met de andere pedagogisch medewerker. De werkzaamheden worden in principe uitgevoerd binnen de afdeling mavo/havo/vwo.

 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs" en met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. De pedagogisch medewerker die wij zoeken heeft een relevante opleiding en een mbo werk- en denkniveau, staat stevig in de schoenen en heeft veel pit. Ervaring en kennis van onderwijskundige aspecten als didactiek en pedagogiek in het vo-onderwijs is een pré. Zowel mondelinge als schriftelijke communicatie is uitstekend voor contacten op alle niveaus.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
5
Arbeidsvoorwaarden
Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Wij kennen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen, centraal. De inschaling is conform schaal 5 van de CAO VO.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.