Vacature Conrector leerlingbegeleiding in Breda

Onderwijs

Over Luzac Breda

Naam school
Luzac Breda
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Breda
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Vacature

Functietitel
Conrector leerlingbegeleiding 
Plaatsingsdatum
6-2-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Jij vormt samen met de rector en conrector onderwijs het kernteam op de vestiging. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren, begeleiden en aansturen van de leerlingbegeleiders. Naast de verantwoordelijkheid voor je eigen deelgebied ben je met het kernteam gezamenlijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Luzac Breda.

Je voert oudergesprekken rondom de studievoortgang van de leerling, signaleert risico’s naar schoolleiding en ouders en informeert hierbij over de acties die genomen moeten worden. Je stuurt op het continu verbeteren van de kwaliteit van de leerlingbegeleiding in het algemeen en de leerlingbegeleiders in het bijzonder.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders en bent in staat potentiële klanten de propositie van Luzac uit te leggen en hoe die passend kan zijn voor de specifieke situatie van hun zoon of dochter. Luzac Breda is een snel groeiende vestiging met een stabiel team en betrokken medewerkers. Als conrector leerlingbegeleiding ben je in staat om bij te dragen aan de continuering van deze groei zonder in te boeten op de persoonlijke aandacht voor leerlingen en hun ouders.

De leerlingen van Luzac Breda willen een veilige, kleinschalige, maar bovenal leuke leeromgeving, waarin zij worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Als conrector leerlingbegeleiding faciliteer je zowel een vliegende start voor onze brugklasleerlingen als de randvoorwaarden waardoor leerlingen een diploma op het voor hen hoogste niveau weten te halen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Je kiest bewust voor onze onderwijsvisie, je kiest bewust voor Luzac.
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Je hebt minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid; een eerstegraads bevoegdheid, relevante aanvullende scholing en/of leidinggevende ervaring is een pre
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring met lesgeven in het voortgezet onderwijs, waarbij de taken rondom het mentoraat vanzelfsprekend voor je zijn
  • Je durft snel, maar weloverwogen beslissingen te nemen en bent in staat om alle betrokken partijen ervan te overtuigen dat dit de beste beslissing is
  • Je bent mensgericht en in staat om relaties op te bouwen met collega’s, leerlingen en ouders
  • De dagelijkse hectiek van een school geeft jou energie; je bent zichtbaar en bewaart de rust, zoekt oplossingen wanneer nodig en kunt planmatig werken.
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM-systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Luzac Breda ziet haar leerlingaantal jaarlijks stijgen. We bieden je een gezellige en transparante werkomgeving, waarbij niet alleen leerlingen maar ook medewerkers zichzelf kunnen zijn en worden gestimuleerd om naar beste kunnen te presteren. Samen met onze ouders en leerlingen stellen we realistische doelen stellen en als team staan we garant voor de kwaliteit die we onze leerlingen willen bieden.
|
Luzac biedt 30 vakantiedagen en een pensioensregeling via Nationale Nederlanden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als jouw visie op onderwijs aansluit bij die van Luzac en jij graag ons team komt versterken met jouw enthousiasme, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie! Stuur ons je motivatie plus een cv t.a.v. Femke Looijenga.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.