Vacature Groepsleerkracht groep 4 in Amsterdam

Onderwijs

Over DE BREDE SELECTIE

Naam school
DE BREDE SELECTIE
Contactpersoon
Mevr. Hogendorp
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van acht schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, Orion en VierTaal. 

DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs.

 
Bijzonderheden
DE BREDE SELECTIE werkt alleen met bevoegde leerkrachten. 4e jaars PABO-studenten worden wel uitgenodigd om alvast te solliciteren.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 4 
Plaatsingsdatum
6-2-2019
Met ingang van
1-3-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
Fulltime leerkracht gezocht voor zwangerschapsverlof groep 4.  Parttime behoort ook tot de mogelijkheden
 
Heb jij de ambitie en de gedrevenheid om samen met leerkrachten, ouders en leerlingen te bouwen aan een nieuwe school in Amsterdam Zuid, op loopafstand van het Vondelpark, de Schinkelbuurt en het Museumplein. Heb je een flinke dosis ondernemerszin, sta je open voor vernieuwing in het onderwijs en heb je daar idee├źn over? Dan is dit de kans voor jou! De kleine Nicolaas zoekt van 6 mei tot en met 4 oktober 2019 een leerkracht voor groep 4. Een aanstelling tot aan de zomervakantie behoort ook tot de mogelijkheden. De groep bestaat uit 15 leerlingen wonende in de omgeving van de school. Reageren op een deel van de vacature is ook mogelijk. 
 
Wij zoeken een collega met een positieve grondhouding en met een hart voor het onderwijs. Voor iemand die het werken op een groeischool als uitdaging ziet en openstaat voor onderwijsvernieuwing is dit een kans. Wij bieden een unieke mogelijkheid om letterlijk een school op te bouwen vanaf de eerste steen! 
 
De school  is een groeischool in Amsterdam Zuid. De school telt zes groepen en elk jaar komt er een groep bij.  Vanaf groep 1/2 maken de leerlingen spelenderwijs kennis met de Engelse taal. Daarnaast werken wij met het International Primary Curriculum (IPC). IPC is een integraal, thematisch en creatief curriculum voor kinderen van 4-12 jaar gericht op de creatieve-en zaakvakken. Ook wordt er aandacht geschonken aan het internationaal perspectief. Het helpt de kinderen verbanden te leggen tussen het geleerde en hoe dit wordt toegepast in Nederland, maar ook op andere continenten.  Ben jij een bouwer, toe aan een nieuwe uitdaging dan is dit de plek voor jou! 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.