Vacature Groepsleerkracht in Arnhem

Onderwijs

Over Winford Arnhem

Naam school
Winford Arnhem
Contactpersoon
Mevr. Derkse
Plaats
Arnhem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerde particuliere school.

Wij bieden basisonderwijs aan in Amsterdam, Arnhem, Breda,  Den Haag, Leiden, Rotterdam & Utrecht. Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een voortgezet onderwijs school. In Breda bieden wij alleen basisonderwijs aan.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal zes of negen leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.   Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-leraarcursus. 

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen. 
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden
  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het onderwijs en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
5-2-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Aantal uren
12/24
Omschrijving
Winford in Arnhem groeit, vandaar dat wij met ingang van het nieuwe kalenderjaar op zoek zijn naar een betrokken en bevlogen groepsleerkracht. Wij voorzien dat deze functie in het loop van het jaar ook gaat groeien vanwege nieuwe instroom in onze basisschool. Wij zoeken kandidaten die beschikbaar zijn op de vrijdagen (en een dagdeel in de week) en dan later ook ruimte hebben voor meer groei.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Pabo
Functie-eisen
- kandidaten met een extra Master, zoals Master SEN of pedagogiek hebben onze voorkeur
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.