Vacature Docent CKV KV1 in Zeist

Onderwijs

Over Openbaar VMBO en MAVO Zeist

Naam school
Openbaar VMBO en MAVO Zeist
Contactpersoon
Mevr. S. Lourens-Baan
Plaats
Zeist
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
De Openbare Scholengroep Schoonoord biedt een volledig aanbod aan voortgezet onderwijs. De groep bestaat uit vier scholen: het Openbaar Lyceum Zeist, het Openbaar VMBO en MAVO Zeist, VakcollegeMaarsbergen en MAVO Doorn. De scholen willen hun leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Tegelijkertijd wil de scholengroep leerlingen stimuleren mondige burgers te worden die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zichzelf en voor hun medemensen. De scholen spannen zich actief in voor verdraagzaamheid in de samenleving en tegen discriminatie van personen of groepen. Leerlingen kunnen binnen de context van een regulier onderwijsaanbod, de profielen expressie of sport volgen. De organisatie is sterk in ontwikkeling. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk gespreid. Voor nieuwe collega's zijn er volop mogelijkheden de onderwijskundige koers van de school mede te bepalen. Alle scholen zijn gecertificeerde opleidingsscholen. Wij hechten aan kwaliteit en leggen 'de lat' daarom hoog: zowel in de eisen die wij aan leerlingen stellen als in de verwachtingen aan ons personeel. Van kandidaten verwachten wij naast vakinhoudelijk en pedagogische competenties ook het vermogen op het eigen handelen te reflecteren, de bereidheid tot samenwerking en een probleemoplossende houding.
Bijzonderheden
Gelieve te solliciteren via het formulier van MeesterBaan.

Vacature

Functietitel
Docent CKV KV1 
Plaatsingsdatum
5-2-2019
Met ingang van
Per direct
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Wegens langdurige afwezigheid van een collega zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste docent CKV (KV1).

Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op vast.
Een duobaan is bespreekbaar.

Je gaat les geven in de bovenbouw KB en MAVO en houdt je o.a. bezig met de afronding van het examenprogramma KV1.
 
Heb jij de passie om creatief te zijn en anderen daarbij te motiveren hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen? Heb je affiniteit met onze doelgroep en vind je het leuk de leerlingen te begeleiden in hun creativiteit? Dan zijn we op zoek naar jou! 


 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.