Vacature Leerkracht basisonderwijs in Amsterdam in Amsterdam

Onderwijs

Over DE BREDE SELECTIE

Naam school
DE BREDE SELECTIE
Contactpersoon
Mevr. Hogendorp
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van acht schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, Orion en VierTaal. 

DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs.

 
Bijzonderheden
DE BREDE SELECTIE werkt alleen met bevoegde leerkrachten. 4e jaars PABO-studenten worden wel uitgenodigd om alvast te solliciteren.

Vacature

Functietitel
Leerkracht basisonderwijs in Amsterdam 
Plaatsingsdatum
5-2-2019
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,4-1,0
Omschrijving
Als je wilt werken in het openbaar primair onderwijs in Amsterdam, hoe vind je dan de school waar jij je thuis voelt? Zomaar starten op een school geeft je niet de kans om eens rustig rond te kijken en uit te vinden waar jij je het prettigst voelt. Terwijl het juist zo belangrijk is, dat je je thuis voelt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je leerlingen. Zij zijn de eersten die het merken als je niet op je plek zit.

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste of flexibele pool van vervangers. Daarbij gaat het niet om vervangingen voor een dagje, maar in de regel voor langere perioden. Je krijgt dus echt de tijd om te ervaren hoe het is.
Je wordt ingezet binnen ons zeer gevarieerde scholenaanbod, van traditioneel tot het allernieuwste. Daar vind je zowel regulier onderwijs als Dalton- en Montessorischolen en andere vernieuwende concepten, o.a. Natuurlijk Leren, ontwikkelingsgericht onderwijs, alles-in-één-scholen en onderwijs voor nieuwkomers. Voldoende keuze dus!
We bieden je ook de mogelijkheid om je voorkeur aan te geven voor één of meer stadsdelen waar je het liefst wilt worden ingezet. Daar zullen we zoveel mogelijk rekening mee houden. Dit geeft je dus de kans om ervaring op te doen en in alle rust te ervaren op welke school jij past.

Ook zorgen we voor begeleiding van onze vervangers, zodat je je professionele kwaliteiten kunt vergroten en voldoet aan alle competenties van de functie voor leerkracht. Dat is handig voor net afgestudeerde PABO-studenten, maar ook fijn voor herintreders of senioren, die misschien al even uit het onderwijs zijn.

Vanuit de pool is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. En vind je het juist fijn om op verschillende scholen ervaring op te doen, dan kan dat uiteraard ook!


Dus wil jij bij ons voor de klas?

Zoek dan bij ons jouw eigen plek en laat ons zo snel mogelijk contact met je opnemen door hier je naam, telefoonnummer of e-mailadres achter te laten!
 
 

Eisen

Functie-eisen
Pabo diploma

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. (conform de CAO-primair onderwijs)
Uniek voor Amsterdam is onze mogelijkheid voor woonbemiddeling! 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@debredeselectie.nl en we nodigen je uit voor een gesprek.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.