Vacature Salarisadministrateur in Vlaardingen

Onderwijs

Over OSVS

Naam school
OSVS
Contactpersoon
Mevr. Mayelle Bouman
Plaats
Vlaardingen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
De openbare scholen voor voortgezet onderwijs in Vlaardingen en Schiedam vormen samen de Openbare Scholengroep Vlaardingen Schiedam (OSVS). De Vlaardingse Openbare Scholengroep (De Vos) bestaat uit Het Lyceum Vos, De Mavo Vos, Het College Vos en De Internationale Vos. ProNovaCollege, Mavo Schravenlant XL, Lyceum Schravenlant en Stedelijk Gymnasium Schiedam zijn gevestigd in Schiedam.

Binnen de kleinschalige opzet van onze scholen kunnen we iedere leerling dié aandacht geven waar hij/zij recht op heeft. We onderkennen daarbij de diversiteit van talenten en houden rekening met de verschillen in aanleg tussen leerlingen. De leeromgeving is gericht op ontwikkeling, voor zowel de leerlingen als voor onze medewerkers. Door deze diversiteit is er altijd wel een school die bij jou past.

Wil jij werken bij de OSVS? Bekijk dan het vacatureoverzicht hieronder:
 

Vacature

Functietitel
Salarisadministrateur 
Plaatsingsdatum
5-2-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
± 0,5 fte
Aantal uren
± 20 uren
Omschrijving
Zoek je een afwisselende uitdaging als salarisadministrateur? (Heb je affiniteit met het voortgezet onderwijs?)
Stichting Openbare Scholengroep Vlaardingen Schiedam (OSVS) zoekt per direct een
 
Salarisadministrateur (± 0,5 fte)
 
Ben je accuraat en integer? Kan je goed plannen en met deadlines omgaan? Dan ben jij misschien wel de salarisadministrateur die wij zoeken!
 
Jouw baan als salarisadministrateur:
In deze afwisselende functie krijg je te maken met verschillende aspecten van salarisadministratie.
Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van 460 medewerkers. Je voert de volledige salarisadministratie, verwerkt mutaties, maakt berekeningen van CAO regelingen, verzorgt jaaropgaves, draait de payroll en verzorgt de premieafdrachten. Je hanteert de CAO-VO, fiscale en sociale wetgeving en interne regels en procedures.
 
Je bent verantwoordelijk voor de pensioenadministratie en onderhoudt contacten met de Belastingdienst, UWV en ABP. Tevens ben je verantwoordelijk voor de bewaking van de aansluiting tussen de salarisadministratie en de financiële administratie. Je houdt je vakkennis up to date, signaleert wijzigingen in de (fiscale) wet- en regelgeving en stemt dit af met de coördinator financiën en de coördinator P&O. Op aanvraag kan je ook ondersteunen bij de personeelsadministratie.

De afdelingen P&O, financiën en inkoop maken onderdeel uit van het bestuursbureau van de OSVS (Openbare Scholengroep Vlaardingen Schiedam) en ondersteunen het bestuur en alle scholen binnen de stichting. Wij zijn gevestigd in Vlaardingen. De medewerkers van het bestuursbureau vallen onder de directeur bedrijfsvoering.
 
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
  • MBO Loonadministratie (PDL)
  • Relevante werkervaring
  • Ervaring in het onderwijs en met de CAO-VO
  • Kennis van softwarepakket AFAS is een pré
  • Kennis van sociale zekerheid en relevante wet- en regelgeving
  • Goede kennis van Excel

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 7
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden:
CAO Voortgezet Onderwijs; schaal 7 (max. € 2.923,- bruto per maand). 7,4% eindejaarsuitkering en alle schoolvakanties vrij (zomervakantie 5 weken).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren?
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met motivatie en CV vóór 20 februari 2019 ter attentie van dhr. R. van Kuijk, directeur bedrijfsvoering.
 
Voor meer informatie over onze organisatie kun je ook kijken op www.osvs.nl of contact opnemen met dhr. R. van Kuijk, via vankuijk@osvs.nl of 010-8503550.

Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt om zelf te werven.
Werving- & selectiebureaus hoeven dus niet te reageren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.