Vacature Adviseur Financien in Woerden

Onderwijs

Over Minkema College Bestuursbureau

Naam school
Minkema College Bestuursbureau
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Woerden
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Minkema College is een openbare scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het College vervult een regiofunctie. Het heeft ca. 2600 leerlingen en 260 personeelsleden, op 2 vestigingen in Woerden. Het Minkema College: een kansrijke school, met goede doorstroomgegevens en examenresultaten; een veelzijdige school, met veel buitenschools leren; investeert in de professionaliteit van het docententeam en kent een intensieve docentenbegeleiding; is door de ligging vlakbij het Woerdense NS-station gemakkelijk bereikbaar.

Vacature

Functietitel
Adviseur Financien 
Plaatsingsdatum
5-2-2019
Met ingang van
1-6-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
De (beleids-)adviseur financiën is belast met de totale financiële cyclus, de administratieve organisatie, de interne controle en stuurt de financiële administratie aan. In deze functie rapporteert hij/zij aan de directeur Bedrijfsvoering
In de levendige omgeving van onze scholen geeft de adviseur gevraagd en ongevraagd adviezen en analyses in het brede palet van verbouwingen , de aanschaf van digitale leermiddelen tot aan de omvang van de formatie. Hij/zij wordt ook uitdrukkelijk gevraagd constructief mee te denken over de financiële haalbaarheid van nieuwe onderwijsontwikkelingen en de interne en externe rapportage.

Eisen

Functie-eisen
Voor deze zelfstandige functie, die zich kenmerkt door grote mate van vrijheid, vragen wij kandidaten te reageren die een HBO werk- en denkniveau (SPD/HBO Bedrijfseconomie) hebben. Daarnaast is een ruime ervaring in een adviserende rol met betrekking tot de totstandkoming van een begroting, de jaarrekening en de financiële cyclus een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De functie valt onder de cao voor het voortgezet onderwijs en is ingeschaald in schaal 11.


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wij ontvangen graag uw CV en sollicitatiebrief uiterlijk 23 februari, via vacatures@minkema.nl t.a.v. de heer E.S. Raaff.  Voor vragen kunt u contact opnemen met  mw. M. Tienhooven, tel.nr. 0348 – 484 140.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.