Vacature Domeinassistent in Vleuten

Onderwijs

Over Amadeus Lyceum

Naam school
Amadeus Lyceum
Contactpersoon
Mevr. Susan Booij
Plaats
Vleuten
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Amadeus Lyceum is een cultuurprofielschool voor vmbo-TL, havo, atheneum en gymnasium. Wij bereiden leerlingen voor op de dag van morgen, ons cultuuronderwijs geeft kennis over kunst, media en erfgoed. Hiermee wordt creatief denken gestimuleerd en ontwikkeld. Respect en dialoog zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Leerlingen leren bij ons op een zelfstandige en onderzoekende wijze, ze krijgen daarbij de beste begeleiding. Met eigentijds onderwijs zetten we hen midden in de maatschappij: helemaal ‘toekomstproof!’.

Vacature

Functietitel
Domeinassistent 
Plaatsingsdatum
5-2-2019
Met ingang van
1 april 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8 fte
Omschrijving
In verband met uitbreiding van ons team en ter vervanging van een zieke collega zijn wij met spoed op zoek naar twee domeinassistenten. Het rooster is inmiddels bekend, dit betekent dat de werkdagen in ieder geval dinsdag, donderdag en vrijdag zullen zijn. Afhankelijk van uw beschikbaarheid is er ook de mogelijkheid om op maandag of woensdag extra te werken. 

Gastheer/vrouw 
▪ Toegankelijk naar leerlingen en experts hebben. • Flexibel zijn • Rust uitstralen  • Consequent zijn ▪ Orde creëren samen met je collega en deze behouden. ▪ Aanspreekpunt zijn in het domein. ▪ Zicht houden op het rooster en indeling van de klassen. ▪ Overleggen met expert waar hij/zij zit in het domein. ▪ Leerlingen een veilige, solide basis bieden . • Leerlingen hartelijk ontvangen met een actieve houding • Luisterend oor bieden  • Oplossingsgericht handelen 
 
Samenwerken met expert 
 ▪ Elkaar aanspreken op (on)gewenst gedrag. ▪ Je maakt met de expert/domeinbeheerder werkafspraken . ▪ Overleggen over de afsluiting van een lesuur. ▪ Tijd bewaken . ▪ Daar waar gewenst maak je afspraken over de begeleiding van specifieke leerlingen. ▪ Gezamenlijk zorg dragen voor de inrichting van het domein. 
 
Bijdrage realiseren van leeropbrengsten  
 ▪ Het bevorderen van zelfsturing door vragen te stellen aan de leerlingen. ▪ De leerlingen op weg helpen met schoolwerk. 
 
Begeleiden bij leerproces 
▪ Motiveren van leerlingen om aan het werk te gaan. ▪ Het actief ondersteunen van het leerproces. ▪ Het corrigeren/complimenteren van (on)gewenst gedrag. ▪ Ongewenst gedrag rapporteren aan mentor. ▪ Het bieden van Rust, Reinheid en Regelmaat in het domein. ▪ Het scheppen van een vertrouwensband tussen leerling en domeinbeheerder. ▪ Het bieden van een veilige werksfeer in het domein. 
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
​​​​​​ 
We zijn op zoek naar kandidaten die al ervaring hebben in het onderwijs of een opleiding tot onderwijsassistent hebben gevolgd.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
4 CAO-VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan uitsluitend digitaal via de button op onze site www.amadeuslyceum.nl (onder ‘vacatures’). 
Bij gebleken geschiktheid plannen wij al lopende de procedure een sollicitatiegesprek. 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.