Vacature Groepsleerkracht groep 4 in Amsterdam

Onderwijs

Over De Kleine Nicolaas

Naam school
De Kleine Nicolaas
Contactpersoon
Mevr. Korsten
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel heeft  22 openbare basisscholen in de stadsdelen Zuid en Centrum. Deze scholen werken nauw samen en we hanteren eenduidige kwaliteitsnormen en procedures. Toch hebben onze scholen een eigen identiteit of concept. Dat willen we graag zo houden. Zo hebben we onder meer: 6 Montessorischolen, 2 Daltonscholen, 2  Cultuurprofielscholen en 2 Ontwikkelingsgerichte scholen. 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 4 
Plaatsingsdatum
4-2-2019
Met ingang van
6-05-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
1,0
Omschrijving
Heb jij de ambitie en de gedrevenheid om samen met leerkrachten, ouders en leerlingen te bouwen aan een nieuwe school in Amsterdam Zuid, op loopafstand van het Vondelpark, de Schinkelbuurt en het Museumplein. Heb je een flinke dosis ondernemerszin, sta je open voor vernieuwing in het onderwijs en heb je daar idee├źn over? Dan is dit de kans voor jou! De kleine Nicolaas zoekt van 6 mei tot en met 4 oktober 2019 een leerkracht voor groep 4. Een aanstelling tot aan de zomervakantie behoort ook tot de mogelijkheden. De groep bestaat uit 15 leerlingen wonende in de omgeving van de school. Reageren op een deel van de vacature is ook mogelijk.
 
Wij zoeken een collega met een positieve grondhouding en met een hart voor het onderwijs. Voor iemand die het werken op een groeischool als uitdaging ziet en openstaat voor onderwijsvernieuwing is dit een kans. Wij bieden een unieke mogelijkheid om letterlijk een school op te bouwen vanaf de eerste steen!
 
 
De school
De kleine Nicolaas is een groeischool in Amsterdam Zuid. De school telt zes groepen en elk jaar komt er een groep bij. In 2022 verhuizen wij naar het Havenstraatterein. De plannen voor de bouw zijn nog volop in ontwikkeling.  
Vanaf groep 1/2 maken de leerlingen spelenderwijs kennis met de Engelse taal. Daarnaast werken wij met het International Primary Curriculum (IPC). IPC is een integraal, thematisch en creatief curriculum voor kinderen van 4-12 jaar gericht op de creatieve-en zaakvakken. Ook wordt er aandacht geschonken aan het internationaal perspectief. Het helpt de kinderen verbanden te leggen tussen het geleerde en hoe dit wordt toegepast in Nederland, maar ook op andere continenten.
Ben jij een bouwer, toe aan een nieuwe uitdaging en wil je meedenken aan de verdere ontwikkeling van De kleine Nicolaas, dan is dit de plek voor jou! 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
Het schoolbestuur
Onze school valt onder stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel. De stichting verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Centrum en Zuid. Wij vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, wij leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatieprocedure
Sollicitatiebrieven kunnen worden gestuurd t.a.v. Maartje Korsten naar directie@kleinenicolaas.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Korsten, directeur De kleine Nicolaas, via: 06-50653099.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.