Vacature Groepsleerkracht in Duivendrecht

Onderwijs

Over A. Bekemaschool

Naam school
A. Bekemaschool
Contactpersoon
Mevr. Jacqueline Schulte
Plaats
Duivendrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Verder kijken dan het schoolplein
Het schoolmotto ‘De ruimte voor jou’, is voelbaar. Wie de A. Bekemaschool binnenloopt, beleeft de wereld van buiten én de huiselijkheid en openheid die er binnen is. Hier staat de leerling centraal. Hier krijgen leerlingen alle kansen. Hier is de ruimte. 

Dorps en stads
De A. Bekemaschool is gevestigd in het dorpscentrum van Duivendrecht. Duivendrecht ligt tussen Diemen, Amsterdam Zuidoost en Amsterdam. Deze ligging maakt van de Bekemaschool een dorpsschool met een stads karakter, een school die haar katholieke achtergrond eert en tegelijk open staat voor en nieuwsgierig is naar andere religies of overtuigingen. 
 
Meervoudige Intelligentie
Leermethoden zijn op de school geen dogma’s maar worden gezien als handige hulpmiddelen die op het juiste moment moeten worden gebruikt. Vanaf het schooljaar 2010-2011 werkt de Bekemaschool volgens de theorieën van Meervoudige Intelligentie (Howard Gardner) en de leerstijlen van Dunn en Dunn. Uitgangspunt bij Meervoudige Intelligentie is dat kinderen heel diverse talenten hebben: ze kunnen woordknap zijn, maar ook muziek-, natuur-, beeld-, mens-, reken-, beweeg-, en zelfknap. De Bekemaschool wil hierop aansluiten met boeiend en kwalitatief goed onderwijs. 
Hedendaags. Ook dát is de A. Bekemaschool: een school die modern werkt én denkt. Er wordt verder gekeken dan de contouren van het schoolplein. Een nieuwe weg inslaan is typerend voor het team van de A. Bekemaschool, waar voortdurend wordt bekeken hoe het onderwijs op de school nog verder kan verbeteren.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
4-2-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Gezocht leerkracht groep 5 per direct (wtf 0,6) 
 
Kinderen de ruimte geven. Daar gaat het bij ons om. Kinderen de ruimte geven om te leren. Kinderen leren ontdekken hoe zij het beste kunnen leren.  
Spreekt dit je aan? Wil je komen werken op een school waar veel ruimte wordt gegeven aan het leren van de kinderen en het leren in het team? Dit is jouw kans! Je kunt komen werken op een onderwijsinhoudelijk interessante school en een gezellig en open team in Duivendrecht. In onze school wordt met de kinderen in basecamps en op leerpleinen gewerkt, thematisch m.b.t. de wereldoriëntatie vakken en met lesmateriaal vanuit de theorie over leerstijlen en meervoudige intelligentie! Geïnspireerd? Lees dan snel verder en kijk ook op onze website www. abekemaschool.nl 

Periode 
Tijdelijk per direct tot en met 31 juli 2019. We verwachten dat er in de formatie ruimte komt om het dienstverband te verlengen en eventueel in uren uit te breiden. 
 
Jouw groep
We zoeken per direct een parttime leerkracht voor 3 dagen in groep 5, deze leerkracht werkt twee dagen samen met de huidige leerkracht en 1 dag zelfstandig. 

Onderdeel van ASKO scholen 
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21ste-eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden in de School en leren met ICT.
 

Eisen

Functie-eisen
Wat voor een leerkracht ben jij en wat neem je mee? 
 • Een afgeronde Pabo – opleiding  
 • Bij voorkeur ervaring op een vernieuwingsschool en/ of ervaring met thematisch werken. 
 • Een enthousiaste leerkracht die open staat voor elk kind 
 • Een teamspeler
 • Bereidheid om te leren met en van elkaar 
Als je jezelf moet beschrijven herken je je als een leerkracht  met een onderzoekende houding, die zelf ook graag wil leren. Je bent in staat om je snel in te werken in onze manier van lesgeven, dat wil zeggen dat je heel goed vanuit het kind kan en wil werken. Je bent een zeer gemotiveerde leerkracht. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod 
 • Je maakt deel uit van een lerend en flexibel team  
 • Je werkt in een prachtig nieuw schoolgebouw 
 • Onze school maakt onderdeel uit van de ASKO: 33 scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs 
 • Er zijn goede opleidingsmogelijkheden 
 • Er is een financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding  
 • Je neemt deel aan de ASKO-studiedagen  
 • De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over parkeervergunningen voor de naastgelegen parkeergarage 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als leerkracht bij de A. Bekemaschool? 
Neem dan meteen contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie via de solliciteerknop op de website of via onderstaande e-mailadres! 
Contactpersoon: Jacqueline Schulte (directeur a.i.)  
Email: bekema.directie@askoscholen.nl 
 
A.Bekemaschool 
Meteoor 55 
1115 VW Duivendrecht 
Tel 020 6993100 
 
Website: 
www.abekemaschool.nl 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.