Vacature Intern begeleider in Duivendrecht

Onderwijs

Over A. Bekemaschool

Naam school
A. Bekemaschool
Contactpersoon
Mevr. Jacqueline Schulte
Plaats
Duivendrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Verder kijken dan het schoolplein
Het schoolmotto ‘De ruimte voor jou’, is voelbaar. Wie de A. Bekemaschool binnenloopt, beleeft de wereld van buiten én de huiselijkheid en openheid die er binnen is. Hier staat de leerling centraal. Hier krijgen leerlingen alle kansen. Hier is de ruimte. 

Dorps en stads
De A. Bekemaschool is gevestigd in het dorpscentrum van Duivendrecht. Duivendrecht ligt tussen Diemen, Amsterdam Zuidoost en Amsterdam. Deze ligging maakt van de Bekemaschool een dorpsschool met een stads karakter, een school die haar katholieke achtergrond eert en tegelijk open staat voor en nieuwsgierig is naar andere religies of overtuigingen. 
 
Meervoudige Intelligentie
Leermethoden zijn op de school geen dogma’s maar worden gezien als handige hulpmiddelen die op het juiste moment moeten worden gebruikt. Vanaf het schooljaar 2010-2011 werkt de Bekemaschool volgens de theorieën van Meervoudige Intelligentie (Howard Gardner) en de leerstijlen van Dunn en Dunn. Uitgangspunt bij Meervoudige Intelligentie is dat kinderen heel diverse talenten hebben: ze kunnen woordknap zijn, maar ook muziek-, natuur-, beeld-, mens-, reken-, beweeg-, en zelfknap. De Bekemaschool wil hierop aansluiten met boeiend en kwalitatief goed onderwijs. 
Hedendaags. Ook dát is de A. Bekemaschool: een school die modern werkt én denkt. Er wordt verder gekeken dan de contouren van het schoolplein. Een nieuwe weg inslaan is typerend voor het team van de A. Bekemaschool, waar voortdurend wordt bekeken hoe het onderwijs op de school nog verder kan verbeteren.

Vacature

Functietitel
Intern begeleider 
Plaatsingsdatum
4-2-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 tot 0,6
Omschrijving
Intern begeleider (parttime)

Kinderen de ruimte geven. Daar gaat het bij ons om. Kinderen de ruimte geven om te leren. Kinderen leren ontdekken hoe zij het beste kunnen leren.  
Spreekt dit je aan? Wil je komen werken op een school waar veel ruimte wordt gegeven aan het leren van de kinderen en het leren in het team? Dit is jouw kans! Je kunt komen werken op een onderwijsinhoudelijk interessante school en een gezellig en open team in Duivendrecht. In onze school wordt met de kinderen in basecamps en op leerpleinen gewerkt, thematisch m.b.t. de wereldoriëntatie vakken en met lesmateriaal vanuit de theorie over leerstijlen en meervoudige intelligentie! Geïnspireerd? Lees dan snel verder en kijk ook op onze website www. abekemaschool.nl. 

Periode 
Tijdelijk per direct tot en met 31 juli 2019 (met uitzicht op een vast dienstverband).  

Salarisschaal 
L11 
 
De functie van intern begeleider op  de A. Bekemaschool  
De intern begeleider wil een bijdrage leveren aan het onderwijsconcept van onze school en heeft oog voor de talenten van de leerkrachten en de kinderen. Hij of zij heeft zicht op de onderwijsbehoeften van de kinderen en de (on)mogelijkheden die de school heeft.  De intern begeleider weet een goede relatie op te bouwen met ouders en heeft het vertrouwen van de teamleden.  
We zoeken een intern begeleider met gedegen IB-ervaring voor 2,5 tot 3 dagen die het team, de kinderen en de ouders komt ondersteunen. Naast reguliere IB-werkzaamheden vragen wij ook dat de IB-er leerkrachten kan begeleiden/coachen en onderwijsverbetertrajecten kan begeleiden. Kennis van EDI is een pré. Het gaat dus om een stevige functie voor een sterke IB-er die in een dynamische omgeving en een vernieuwend onderwijsconcept wil werken.

Onderdeel van ASKO-scholen 
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21ste-eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden in de School en leren met ICT.
 

Eisen

Functie-eisen
 Wat voor een intern begeleider ben jij en wat neem je mee? 
 • Een afgeronde pabo-opleiding/ IB-opleiding/ Master SEN 
 • Ervaring als intern begeleider 
 • Bij voorkeur ervaring op een vernieuwingsschool en/ of ervaring met thematisch werken. 
 • Kennis heeft van opbrengst gericht werken en passend onderwijs  
 • Heeft een duidelijke visie op zorg en begeleiding passend bij de visie van de school  
 • Beschikt over ervaring met coachen en coachvaardigheden  
 • Een teamspeler 
 • Sterke communicatieve vaardigheden 
 • Kan doelgericht werken 
 • Een sparringpartner voor de directeur

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod 
 • Je maakt deel uit van een lerend en flexibel team  
 • Je werkt in een prachtig nieuw schoolgebouw 
 • Onze school maakt onderdeel uit van de ASKO: 33 scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
 • Er zijn goede opleidingsmogelijkheden 
 • Regelmatig overleg met andere IB-ers binnen ASKO 
 • Er is een financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding  
 • Je neemt deel aan de ASKO-studiedagen  
 • De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over parkeervergunningen voor de parkeergarage ’s naast de school 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als intern begeleider bij de A. Bekemaschool? 
Neem dan meteen contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie via de solliciteerknop op de website of via onderstaande e-mailadres. 
Contactpersoon: Jacqueline Schulte (directeur a.i.)  
Email: bekema.directie@askoscholen.nl 
 
A.Bekemaschool                                                           
Meteoor 55                                         
1115 VW Duivendrecht 
Tel 020-6993100 
 
Website: www.abekemaschool.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.